Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

3η Εβδομάδα Παιδαγωγικών Σπουδών και Ψυχολογίας

Τα παιδία παίζει και φυσικά… πάει XINIS EDUCATION FESTIVAL ‘12! Για μια ολόκληρη εβδομάδα, από το Σάββατο 17 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 23 Μαρτίου, αποπειρώμαστε να δούμε τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών, ιδωμένο από την επιστημονική σκοπιά των παιδαγωγικών και της ψυχολογίας.

Με μια σειρά 10 δωρεάν σεμιναρίων από καταξιωμένους καθηγητές και εισηγητές στα παιδαγωγικά και τη ψυχολογία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στρέφει την προσοχή του στα παιδιά, ρίχνοντας φως σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να αφορούν την παιδική ψυχή.

Η 3η εβδομάδα του τομέα Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας -στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη,  ξεκινά το Σάββατο 17 Μαρτίου, με το άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο «Νέες μορφές οικογένειας: Διαζύγιο-Μονογονεϊκές υιοθεσίες».

Μεταξύ των εισηγήσεων και διαλέξεων που θα ακολουθήσουν είναι οι εξής: «Η κουλτούρα και η κοινότητα των κωφών», «Κατάθλιψη και κρίση πανικού στην καθημερινότητα», «Αυτισμός-Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές», «Το παραμύθι ως εκπαιδευτικό εργαλείο».

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!