Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Μεγάλη Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Μεγάλη Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Την έναρξη μίας μεγάλης συνεργασίας ανακοινώνουν η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για την περίοδο 2013-14, με στόχο τη διασύνδεση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανακηρύχτηκε ως Επίσημος Συνεργάτης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, τον Ιούνιο του 2014.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα στηρίξει τους αθλητές, τις οικογένειες τους και τους εργαζομένους της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, παρέχοντάς τους υποτροφίες σπουδών και προνομιακά δίδακτρα. Με αυτή την συνεργασία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ της εκπαίδευσης και του αθλητισμού,  προσφέροντας στους νέους αθλητές, τη δυνατότητα να σπουδάσουν το αντικείμενο της επιλογής τους.
Επιπλέον, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, θα έχουν την δυνατότητα υλοποίησης από κοινού δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  που θα προάγουν αξίες όπως ο αθλητισμός, η υγεία, η εκπαίδευση, κα.
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, από ειδικότητες όπως η Φυσιοθεραπεία, η Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management, το Marketing κ.α., θα μπορούν να απασχολούνται με τη μορφή πρακτικής άσκησης σε αντίστοιχες θέσεις στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συμμαχιών που έχει συνάψει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με κορυφαίους φορείς και οργανισμούς.
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T: 2310552406 | [email protected] | www.iek-xini.edu.gr | www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!