Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει την "Κιβωτό του Κόσμου"

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο  στηρίζει την

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Φοιτητών
του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
για την στήριξη του Οργανισμού  «Κιβωτός Του Κόσμου» 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσαν την τελευταία εβδομάδα των μαθημάτων τους 6ήμερο Χριστουγεννιάτικο bazaar στους χώρους του Κολλεγίου στο Μαρούσι.
Με την υποστήριξη του προσωπικού και της Διοίκησης του κολλεγίου, φοιτητές όλων των τμημάτων διέθεσαν προς πώληση διακοσμητικά μικροαντικείμενα, στολίδια, κοσμήματα και αξεσουάρ, ενώ φοιτητές του Τμήματος των Παιδαγωγικών έφτιαξαν σπιτικά γλυκά, κέικ και κουλουράκια.
Τα έσοδα του Bazaar δόθηκαν στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Η Κιβωτός του Κόσμου», κατά την διάρκεια επίσκεψης φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Οργανισμού, αλλά και να συναντήσουν από κοντά τα παιδιά που φιλοξενούνται.
Το ποσό των 420€ που συγκεντρώθηκε από το Bazaar των Φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, παραδόθηκε στον Πάτερ Αντώνιο, Ιδρυτή του Οργανισμού, ο οποίος και ευχαρίστησε το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για την πολυετή στήριξή του στην Κιβωτό Του Κόσμου αλλά και τους φοιτητές για την ευαισθησία τους τις γιορτινές αυτές ημέρες.
Ο Σύμβουλος Διοίκησης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Ανδρέας Ροδόπουλος, ανέφερε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα συνεχίσει την στήριξή του στην Κιβωτό του Κόσμου, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Κολλεγίου και τόνισε την σπουδαιότητα της συνεισφοράς ως το σημαντικότερο έργο που μπορεί να επιτελέσει ο καθένας ξεχωριστά.
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Copied!