Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Μεγάλη Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Μεγάλη Συνεργασία Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ – ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908

Την έναρξη μίας μεγάλης συνεργασίας ανακοινώνουν η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για την περίοδο 2013-14, με στόχο τη διασύνδεση του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ ανακηρύχτηκε ως Επίσημος Συνεργάτης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, έως το τέλος της τρέχουσας περιόδου, τον Ιούνιο του 2014.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ θα στηρίξει τους αθλητές, τις οικογένειες τους και τους εργαζομένους της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, παρέχοντάς τους υποτροφίες σπουδών και προνομιακά δίδακτρα. Με αυτή την συνεργασία, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας μεταξύ της εκπαίδευσης και του αθλητισμού,  προσφέροντας στους νέους αθλητές, τη δυνατότητα να σπουδάσουν το αντικείμενο της επιλογής τους.
Επιπλέον, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, θα έχουν την δυνατότητα υλοποίησης από κοινού δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  που θα προάγουν αξίες όπως ο αθλητισμός, η υγεία, η εκπαίδευση, κα.
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, από ειδικότητες όπως η Φυσιοθεραπεία, η Αθλητική Δημοσιογραφία, το Sports Management, το Marketing κ.α., θα μπορούν να απασχολούνται με τη μορφή πρακτικής άσκησης σε αντίστοιχες θέσεις στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.
Η συνεργασία με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των συμμαχιών που έχει συνάψει ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ με κορυφαίους φορείς και οργανισμούς.
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
T: 2310552406 | [email protected] | www.iek-xini.edu.gr | www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Copied!