Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Action City Seminars: γνώση ανοιχτή σε όλους…

Κάνοντας πράξη το κοινωνικό και εκπαιδευτικό όραμα για μία γνώση ανοιχτή σε όλους η Action City, Αστική Μη-κερδοσκοπική Εταιρεία, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στον 1ο κύκλο Σεμιναρίων Άτυπης Μάθησης «Action City Seminars».
Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα στην εκπαίδευση ενηλίκων στη χώρα μας. Στόχος της δράσης «Action City Seminars» είναι να επιδράσει βαθιά και θετικά στη ζωή κάθε συμμετέχοντος και κάθε συμμετέχουσας κινητοποιώντας τους προς μία ριζική βελτίωση των κοινωνικών, επαγγελματικών και ψυχολογικών τους δεξιοτήτων.
Έγκριτοι και διεθνώς καταξιωμένοι εισηγητές – υποστηρικτές της Action City συναντούν ομάδες ενηλίκων για να μεταδώσουν, μέσα από πρωτοποριακά βιωματικά σεμινάρια, γνώσεις και δεξιότητες ψυχολογικής υγείας, συμβουλευτικής, οικονομίας – ανάπτυξης, εκπαιδευτικής πράξης, φιλοσοφίας και άλλων αντικειμένων που συναντούν το ενδιαφέρον, τις ανάγκες και τις αγωνίες του σύγχρονου ανθρώπου.
Πληροφορίες για το πρόγραμμα και το περιεχόμενο των καινοτόμων σεμιναρίων της Action City μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.actioncity.gr.
Action City, Αστική Μη-κερδοσκοπική Εταιρεία,
Σόλωνος 108, 10681, Αθήνα
Τηλ: 210 3800300
Website: www.actioncity.gr
E-mail: [email protected]

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!