Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αεροπορικές & Τουριστικές Σπουδές – Η μεγαλύτερη επένδυση ζωής…

Η μεγαλύτερη επένδυση που μπορεί αναμφίβολα να κάνει κάποιος για τη ζωή του,είναι πάνω στα τουριστικά και αεροπορικά,επαγγέλματα,και στα πάντα γύρω απο την φιλοξενία,το φαγητό και ποτό,την ευεξία και υγεία συνδυασμένα με τουρισμό, και φυσικά την επιχειρηματικότητα.
Ειδικά σε μια χώρα σαν την δική μας, αυτά τα επαγγέλματα, εργασίες, απασχολήσεις, σε οποιαδήποτε περιοχή και να διαμένει κάποιος,ακόμη και απο το σπίτι του σε οποιαδήποτε ηλικία,μπορεί κάποιος να αυξήσει τις γνώσεις του,άρα και τα εισοδήματά του και να βελτιώσει,να αναβαθμίσει ή και να  μεταμορφώσει, τη ζωή του
Για όλα τα τα ανωτέρω επαγγέλματα  γίνονται πολλές αναφορές παντου,αλλα και εμείς σε ζωντανή εκπομπή διαδικτυακή κάθε Πέμπτη βράδυ 20.30,μέσα απο την ιστοσελίδα www.nobilisairgroup.gr,μπορεί κάποιος να παρακολουθεί τα πάντα γύρω απο αυτά.
Ομιλητές οι πλέον έγκριτοι και έμπειροι επαγγελματίες, μάνατζερς ,αλλα και καθηγητές του τουριστικού ,αεροπορικού,και επιχειρηματικού χώρου.
Επίσης,την ίδια ημέρα,στις 21.30,θα μπορεί κάποιος πάλι ιντερνετικά,να παρακολουθήσει συζήτηση και να συμμετέχει επίσης σε ανοιχτά σεμινάρια και ομιλίες,γύρω απο αυτά τα θέματα.,μέσα απο το “ιντερνετικό καφενείο”.Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με το διαδικτυακό σύστημα webinar,όπου εξασφαλίζεται συζήτηση,συμμετοχή και παρουσίαση.Δεν έχει κάποιος παρα να μας γράψει το ενδιαφέρον του για αυτά,στο e-mail  [email protected] και [email protected], για να του στείλουμε την διεύθυνση να μπεί με link Κάθε Πέμπτη λοιπόν,με έναρξη 12 Σεπτεμβρίου 2013,με διαδικτυακές εκπομπές.
Μέχρι τότε θα θέλαμε να δώσουμε έμφαση στο τελείως  άγνωστο αεροπορικό χώρο ,αλλα και επαγγέλματα που μπορεί να κάνει κάποιος.
Στις εκπομπές μας θα μπορούμε να τα συζητάμε όλα. Στόχος μας να συμβάλλουμε σε ένα καλό επαγγελματικό στόχο,που αποτελεί στόχο και επένδυση ζωής.
Τα 40 χρόνια που βρισκόμαστε στους παραπάνω επαγγελματικούς χώρους μέσα απο υπηρεσίες,αλλα και διδασκαλία,εγγυώνται το αληθινό του λόγου ότι η κρίση ξεπερνιέται με το να χρησιμοποιούμε τα αληθινά μας όπλα.Και αυτά είναι η γνώση,το ενδιαφέρον,η αγάπη και ο σεβασμός για τη χώρα μας και τους ανθρώπους.
Γιοχάννα Καλαφούτη
Αρχισυνοδός & Ειδική Συμβουλος αεροπορικών εταιρειών, εκπαιδεύτρια, τουρισμού,   φιλοξενίας,διοργάνωσης εκδηλώσεων


 
Αρχίζουμε Σεπτέμβριο -Φεβρουάριο στην τάξη, εξ’αποστάσεως ζωντανά.
Όλο το χρόνο με εκμάθηση self study, με ιδιαίτερα μαθήματα, με σεμινάρια, με οδηγούς-εγχειρίδια.
Εσείς αποφασίζετε. Εμείς εξασφαλίζουμε την άριστη γνώση.
Απο τον Ιανουάριο θα βρισκόμαστε με ζωντανή διδασκαλία και στην Κρήτη.
Ζητήστε μας αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών, μαθημάτων, σεμιναρίων.
 
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
Αεροσυνοδοί και ιπτάμενοι φροντιστές (Cabin Crew)
Η εξυπηρέτηση των επιβατών κατα την διάρκεια της πτήσης.Απαραίτητα πρέπει να γνωρίζουν διαδικασίες επείγουσας ανάγκης,πρώτες βοήθειες, επικοινωνία και καλή συμπεριφορά,δημόσιες σχέσεις,σέρβις φαγητών και ποτών,να γνωρίζουν τη μητρική τους και τουλάχιστον ακόμη μία ξένη γλώσσα,να γνωρίζουν κολύμπι,να έχουν άριστη υγεία,να διαθέτουν μεγάλη ευγένεια και υπομονή.
Αεροδρόμιο – Επίγεια εξυπηρέτηση(Airport Ground Handling)
Ground Handling Operations 1) Εξυπηρέτηση επιβατών πριν και μετά την πτήση – 2) Load control /φόρτωση αεροσκαφών – 3) Ramp Safety-Ειδικός πίστας αεροσκαφών
Επιμελητεία πτήσεων (Flight Dispatchers)
Επιμελούνται όλα τα απαραίτητα έντυπα για κάθε πτήση, και πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα για αυτήν (μετεωρολογία, αεροναυτιλία, κωδικούς, ανθρώπινο παράγοντα, βάρη, φόρτωση, χάρτες κλπ)
Ειδικός αεροδρομίων (Airport Operations) – Μεγάλη καρριέρα
Μάνατζερ, για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλές θέσεις στο αεροδρόμιο και γνωρίζουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση και επιβατών,και για τα αεροπλάνα,και για τη διοικηση του αεροδρομίου
Ειδικοί Αεροπορικών εταιρειών (Airline Experts)
Μεγάλη καρριέρα μάνατζερ, για ανθρώπους που έχουν περάσει πολλές θέσεις σε αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια, και γνωρίζουν τα πάντα για την εξυπηρέτηση και επιβατών,και για τα αεροπλάνα,και για τη διοικηση γενικότερα
Ειδικοί Αεροπορικών θεμάτων(Aviation Management)Και τα 2 τα ανωτέρω
Η αεροπορική αγορά συνεχώς μεγαλώνει,τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιούνται,και για αυτό το λόγο,η ζήτηση καταρτισμένων στελεχών διαφαίνεται πολύ ορατή στον ορίζοντα.
Όλα τα ανωτέρω επαγγέλματα,συνοδεύονται και με γνώσεις τουρισμού,
 
Τουριστικό γραφείο
Ξενοδοχειακό management-Διοργάνωση εκδηλώσεων
Τουρισμός – ευεξία – υγεία
Αποτελούν την πιο σφαιρική γνώση στον αεροπορικό και τουριστικό χώρο.Γνώσεις μάνατζμεντ, επικοινωνίας, επιχειρηματικότητας, μάρκετινγκ, υπολογιστών,φαγητού και ποτού, ενδέχεται να χτίσουν πολύ μεγάλες καρριέρες,στα πλέον κοσμοπολίτικα περιζήτητα επαγγέλματα,με την καλύτερη ζωή,με εξασφαλισμένη εργασία και διαχρονικότητα. Οσο περισσότερα προσόντα αποκτήσεις κάποιος,τόσο περισσότερο επενδύει σωστά στη ζωή του.Απαραίτητη  είναι η καθημερινή γενική γνώση και ενημέρωση.
Τα παραπάνω επαγγέλματα αποτελούν το μέλλον στην εξασφάλιση εργασίας .Η τουριστική βιομηχανία είναι η μεγαλύτερη αγορά εργασίας και για τη χώρα μας είναι η μόνη σίγουρη πηγή εισοδήματος.
 
NOBILIS AIR GROUP
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ , ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
SPECIALIZED AIR & TOURISM PUBLIC RELATIONS & SERVICES, TRAINING AND EDUCATION CENTER.
Member of Skal international/ accredited center of ATHE London
2 Victoria Sq/ Athens,210 66 20 857
www.nobilisairgroup.com
www.nobilis.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!