Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αγώνας κορυφής για τη φλόγα της ζωής!

bf

To Mediterranean College, σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τον Α. Ό. Ένωση Ιλίου, διοργανώνει φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ

Υπό την αιγίδα του: 

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 & ώρα 18.00

Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. ΚΑΚΟΥΡΗΣ»

Μέσα από δράσεις κοινωνικής ευθύνης προβάλλεται η ευαισθησία, η ευσυνειδησία και η επιχειρηματική ηθική. Στις δύσκολες μέρες που όλοι βιώνουμε, όπου η έμπρακτη συνεισφορά σε όσους έχουν ανάγκη είναι σχεδόν επιτακτική-ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή στέλνει το δικό του ξεχωριστό κοινωνικό μήνυμα, με τη διοργάνωση ενός  σημαντικού φιλανθρωπικού αθλητικού αγώνα που θα ενισχύσει τη… φλόγα για την ίδια τη Ζωή.
Το Mediterranean College σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδας, το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και τον Α.Ο. Ένωση Ιλίου διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ  τη Δευτέρα 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 & ώρα 18.00 στο  Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. ΚΑΚΟΥΡΗΣ» για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένια ΦΛΟΓΑ, υπό την Αιγίδα του Δήμου Ιλίου.
Ο αγώνας θα φέρει αντιμέτωπους προσωπικότητες που δόξασαν τη χώρα μας επί πολλά χρόνια και που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μία ξεχωριστή αναμέτρηση, όπου νικητής θα είναι η αρωγή και η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο. Ο coach του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών  Γιάννης Ιωαννίδης θα έχει στη διάθεση του μερικά από τα πιο δυνατά ονόματα του Ελληνικού Αθλητισμού:
Πρέλεβιτς, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Σιγάλας, Μπουντούρης, Γαλακτερός  εναντίον των Καββαδία, Κουτσιούμπα, Γιαννόπουλος, Λιόση, Δεληγιάννη, Καφφάτου, σε έναν αγώνα εμπλουτισμένο από πλούσια happenings.
Σε μια μόνο παράγραφο συνοψίζεται η  ιστορία μιας σημαντικής κοινωνικής προσπάθειας…
“Εμείς, οι γονείς της Φλόγας, διαφυλάξαμε και κρατήσαμε ζωντανή τη ΦΛΟΓΑ της αγάπης και της συμμετοχής. Καταφέραμε να κάνουμε την πρώτη σπίθα που άναψε πριν 31 χρόνια στο Νοσοκομείο Παίδων Π.&.Α. Κυριακού, ΦΛΟΓΑ ολόκληρη, που φωτίζει και ζεσταίνει τα παιδιά με καρκίνο όλης της χώρας. Μετά την πρώτη άρνηση, το θυμό και την απόγνωση της διάγνωσης, ο κάθε ένας από μας, κοιτάζει γύρω του και βρίσκει μια ΦΛΟΓΑ που καίει διακριτικά, έτσι ακριβώς όπως την έχει ανάγκη ετούτη την ώρα. Βρίσκει μια Φλόγα που ταιριάζει στην οικογένειά του και την αξιοπρέπειά της. Βρίσκει ενδιαφέρον και αγάπη και όχι φιλανθρωπία και ελεημοσύνη. Βρίσκει εκτός από την όποια υλική – κατά το δυνατόν – βοήθεια, σεβασμό και ισότητα και νοιώθει μέρος ενός συνόλου …”
Από ένα Σύλλογο, τα μέλη του οποίου από το 1982 μέχρι σήμερα, έδωσαν και εξακολουθούν να δίνουν το χρόνο και την ψυχή τους για να κρατάνε τη Φλόγα αναμμένη.  Τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.
Στον αγώνα αυτό δεν υπάρχει προκαθορισμένη τιμή εισιτηρίου. Ζητείται μόνο η προσφορά ενός ποσού που ο καθένας μας μπορεί να δώσει για να  βοηθήσει τα παιδιά που στην πιο τρυφερή ηλικία τους κοιτάζουν τη ζωή στα μάτια.

Το ραντεβού είναι συγκεκριμένο.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 & ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου «Γ. ΚΑΚΟΥΡΗΣ»

Ένας Αγώνας Κορυφής για τη ΦΛΟΓΑ της Ζωής

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας  επισκεφθείτε: www.medcollege.edu.gr
Υποστηρικτές στην πρωτοβουλία αυτή του Mediterranean College είναι το Ξενοδοχείο SEMIRAMIS (της αλυσίδας YES HOTELS) και η εταιρία ολοκληρωμένων υπηρεσιών έντυπης επικοινωνίας ΛΥΧΝΙΑ, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι τα τηλεοπτικά κανάλια ΝΕΡΙΤ, NOVASPORTS, MAD και SUPER TV, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΡΥΘΜΟΣ, EASY 97.2 και SPORT 24 RADIO, και οι διαδικτυακοί τόποι www.newsbomb.gr , www.onsports.gr , www.sport24.gr, www.eduadvisor.grwww.goseminars.gr

fb-promotion1

f

e

d

c

b

a

tt

g

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!