Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» στην κορυφή! – Τέσσερα πρώτα βραβεία στον διαγωνισμό HARVARD MODEL CONGRESS EUROPE!

HMCE-1

Τέσσερα πρώτα βραβεία κατέκτησαν για άλλη μια χρονιά μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Οι μαθητές αυτοί, υπό την επίβλεψη του Αγγλικού Τμήματος Σπουδών του Κολεγίου, συμμετείχαν στον Παγκόσμιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ρητορικής και Αντιλογίας HARVARD MODEL CONGRESS EUROPE,  που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, από 13 έως και 17 Μαρτίου 2015.

Οι μαθητές του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και πειθώ και με όπλα τους τη δύναμη του λόγου και της σκέψης, απέσπασαν 4 πρώτα βραβεία και βρέθηκαν για άλλη μια χρονιά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
Το πρόγραμμα, εδώ και 25 χρόνια,  αποτελεί μια από τις κορυφαίες μαθητικές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον πλανήτη και, φέτος, πάνω από 580 μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου, επί 3 συνεχόμενες ημέρες, επιχειρηματολόγησαν, συνεργάστηκαν και δούλεψαν σκληρά.
Οι μαθητές  μέσα από το Συνέδριο αποκτούν υψηλή αυτοεκτίμηση και ηγετικές ικανότητες, ευχέρεια στη χρήση του δημοσίου λόγου και στις γραπτές παρουσιάσεις, ικανότητα συνεργασίας, ακόμα και σε συνθήκες αντιπαράθεσης.
Σκοπός του προγράμματος είναι οι μαθητές να ανοίξουν τους ορίζοντές τους, να μάθουν καλύτερα τον κόσμο που τους περιμένει, να συμμετέχουν στα κοινά και να αποκτήσουν εμπεριστατωμένη άποψη για τα γεγονότα του Σήμερα και τις προκλήσεις του Αύριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 10 τελευταία χρόνια το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» έχει κερδίσει 17 υποτροφίες και 21 φορές την 1η θέση στον διαγωνισμό HARVARD MODEL CONGRESS EUROPE!
Πληροφορίες: Epi-Direct, Λήδα Παπαδοπούλου, [email protected], 2310 227 225

IMG_0096

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!