Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – Επαγγελματική Κατάρτιση στην εποχή της κρίσης

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, εν μέσω οικονομικής κρίσης, διευρύνει τις εκπαιδευτικές του δραστηριότητες και στο πεδίο της επαγγελματικής κατάρτισης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πολίτες της Ελλάδας και της Κύπρου να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες, συνεισφέροντας στην καταπολέμηση της ανεργίας, στη βελτίωση της απασχολησιμότητας, αλλά και στην αύξηση της παραγωγικότητας για όσους βρίσκονται ήδη στην αγορά εργασίας.
Ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2013, προσφέρεται για πρώτη φορά, το Πρόγραμμα Κατάρτισης στη “Διοικητική & Γραμματειακή Υποστήριξη Μονάδων Υγείας”. Το Πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για άτομα με εστιασμένο ενδιαφέρον στην απόκτηση ενός συνόλου γνώσεων και δεξιοτήτων στο πεδίο της διοικητικής και γραμματειακής υποστήριξης των Μονάδων Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, τόσο του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα, στην Κύπρο και την Ελλάδα. Απευθύνεται σε άτομα, αποφοίτους Λυκείου, που εργάζονται ήδη σε μονάδες υγείας και κοινωνικής φροντίδας του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, αλλά και σε ανέργους αποφοίτους Λυκείου που προτίθενται να αναζητήσουν εργασία σ’ αυτούς τους τομείς.
Το Πρόγραμμα προσφέρεται εξ αποστάσεως, είναι δομημένο σε θεματικές ενότητες και παρέχει ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες ECTS.  Προσφέρεται με τη συνεργασία και επιστημονική στήριξη του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Πολιτική Υγείας & Σχεδιασμός Υπηρεσιών Υγείας» του ΑΠΚΥ.
Οι αιτήσεις συμπληρώνονται και υποβάλλονται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, μέχρι και την Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013. Σχετικός ηλεκτρονικός σύνδεσμος: http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx
Περισσότερη πληροφόρηση για το περιεχόμενο, καθώς και τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Πρόγραμμα, θα βρείτε στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου (www.ouc.ac.cy).
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!