Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Αλλαγή Διακριτικού Τίτλου MBS College

Το MBS College έχει διανύσει μεγάλη απόσταση από την ίδρυσή του τα τελευταία 12 χρόνια ως πάροχος Ανώτατης Εκπαίδευσης. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε ακολουθήσει μια στρατηγική για να διευρύνουμε την γκάμα του χαρτοφυλακίου προγραμμάτων σπουδών μας και επεκτείνουμε τη βάση δεδομένων των φοιτητών μας. Αυτή τη στιγμή, αναγνωρίζουμε  την ηγετική μας θέση στην περιοχή της Νότιας Ελλάδας και επιδιώκουμε να εφαρμόσουμε μια στρατηγική για να εντάξουμε στα προγράμματα σπουδών μας και ξένους φοιτητές. Με βάση αυτό τον στόχο, αποφασίσαμε ότι η σημερινή ονομασία του κολλεγίου, MBS College, δεν εξυπηρετεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις μελλοντικές στρατηγικές επιδιώξεις μας. Για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον διακριτικό τίτλο του κολλεγίου σε “MBS – Κολλέγιο Κρήτης”.  Αυτό μας επιτρέπει να κάνουμε την ελκυστικότητα της θέσης του κολλεγίου (Κρήτη), ανταγωνιστικό πλεονέκτημά του και να το προσδιορίσουμε ως το “Κολλέγιο Κρήτης”.

Έχουμε ήδη ενημερώσει το Υπουργείο Παιδείας για την αλλαγή του ονόματος. Οπότε σας παρακαλούμε ενημερώστε τα αρχεία σας για αυτή την αλλαγή. Ωστόσο, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τον διακριτικό τίτλο σε συμφωνητικά που έχουν ήδη υπογραφεί.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!