Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Open Day από το Aegean Omiros College

Το Aegean Omiros College διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά Open Day της Σχολής Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ (Βερανζέρου 3, Αθήνα) την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013.
Το φετινό Open Day του Aegean Omiros College περιλαμβάνει παρουσίαση των Έργων και των Δραστηριοτήτων των Σπουδαστών, Ομιλίες του Ακαδημαϊκού Προσωπικού σχετικά με Σύγχρονα Ζητήματα των Επιστημών της Υγείας, Ανασκόπηση των Δραστηριοτήτων του Ερευνητικού Κέντρου, Παρουσίαση του Hesiod Project και Εσπερίδα με θέμα «Ζώντας με το Alzheimer: Η Νόσος του 21ου αιώνα», σε συνεργασία με τη Μονάδα Alzheimer «Άκτιος».
Τo Open Day θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 12.00, ενώ η εσπερίδα θα αρχίσει στις 16.00.
* Είσοδος Ελεύθερη.
* Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής για την Εσπερίδα. 
Σχολή Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών-Aegean Omiros College
Η Σχολή Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean Omiros College (Health & Human Sciences School) έχει ως αποστολή τη δημιουργία καταρτισμένων επαγγελματιών εφοδιασμένων με προσόντα που θα τους επιτρέψουν να απορροφηθούν στον ευρύτερο κλάδο της Υγείας. Οι συνεργασίες του Aegean Omiros College με κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα και οργανισμούς διασφαλίζουν την παροχή σύγχρονων προγραμμάτων υψηλών απαιτήσεων στους σπουδαστές της Σχολής Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών σε προπτυχιακό (Bachelor) και μεταπτυχιακό επίπεδο (Master), ενώ είναι διαθέσιμα προγράμματα και σε Distance Learning.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3806 166 ή στο e-mail: [email protected]

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!