Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Επίσκεψη ομάδας του Νεάπολις στη Χάλκη

Ομάδα εργασίας, με επικεφαλής την αναπληρώτρια Καθηγήτρια Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Διευθύντρια Ευρωπαϊκών και Ερευνητικών Προγραμμάτων στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου Δρ. Τζούλια Τζώρτζη, μετέβη στην Κωνσταντινούπολη από τις 30 Μαΐου μέχρι 6 Ιουνίου 2013, στα πλαίσια ερευνητικού έργου για την ανάπλαση των κήπων της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ενόψει της αναμενόμενης επαναλειτουργίας της.

Την 1η Ιουνίου 2013 ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, επισκέφθηκε τη Θεολογική Σχολή Χάλκης κι έδωσε την ευχή του στην ομάδα εργασίας.
Στις 5 Ιουνίου «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος», η ομάδα εργασίας ανακοίνωσε και κοινοποίησε τα αρχικά σχέδια στον Μητροπολίτη Προύσης και Ηγούμενο της Μονής της Αγίας Τριάδος Χάλκης καθηγητή κ.κ. Ελπιδοφόρο.
Αξίζει να τονίσουμε ότι το πρόγραμμα έχει την ενεργή υποστήριξη του Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Καθηγητή Ηλία Ντινένη.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!