Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ανοιχτή ομιλία με θέμα «Hotel Digital Marketing Across Cultures» από το Mediterranean College Θεσσαλονίκης

Οι Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν Ομιλία με ελεύθερη είσοδο και με τίτλο: «Hotel Digital Marketing Across Cultures», την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00-19:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, κτίριο ΒΙΕΝΝΗ (Εγνατία 2-4).

Ομιλήτριες της εκδήλωσης θα είναι η κα Μαρία Κεχαγιά, Digital Marketing Specialist και η κα. Θεοδώρα Λάλου, Hotel Account Manager, εκπρόσωποι της εταιρίας Ψηφιακής Επικοινωνίας Deventum. Η ομιλία απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους των κλάδων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, καθώς και όσους ασχολούνται με τον ψηφιακό μετασχηματισμό, ως πρακτική στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Οι εισηγήτριες θα μοιραστούν την εμπειρία τους από τον σύγχρονο χώρο του ψηφιακού Marketing στην Τουριστική βιομηχανία και πώς αυτό διαφοροποιείται από κουλτούρα σε κουλτούρα. Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση στους τρόπους εφαρμογής στρατηγικών μάρκετινγκ σε διαφορετικά εθνικά πλαίσια, υπό το πρίσμα του Digital Marketing.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Κράτηση Θέσης: https://www.medcollege.edu.gr/hotel-digital-marketing-across-cultures/

Mediterranean College: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!