Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“Art Bazaar” στη Γκαλερί Ρώ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος, την Κυριακή, 11 Νοεμβρίου, η έκθεση ζωγραφικής του Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ”, στην Γκαλερί Ρώ. Για άλλη μια χρονιά, πλήθος κόσμου μαγεύτηκε από τις πρωτότυπες ιδέες των παιδιών, την αγάπη τους για την τέχνη και την προσφορά, αλλά και τη δημιουργικότητά τους. Οι καλλιτέχνες του Κολεγίου “ΔΕΛΑΣΑΛ” δημιούργησαν πανέμορφα έργα, τα οποία πουλήθηκαν σε γονείς και φίλους τους Κολεγίου. Όλα τα έσοδα από την πώληση των έργων δόθηκαν στον Σύλλογο γονιών των παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, ΦΛΟΓΑ.

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

1.Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),Ανδριάνα Ανδρέου – Kαλοπούλου,Αλεξάνδρα Λαπουρίδου(Γενική Υποδιευθύντρια)ΛιλήΣταματάτου (Καθηγήτρια Εικαστικών Δημοτικού και Υπεύθυνη του Art Bazaar)
2.”Art Bazaar” του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»,στη Γκαλερί Ρώ
3.”Art Bazaar” του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ»,στη Γκαλερί Ρώ
4.Γιάννης Παπαδόπουλος (Γενικός Διευθυντής του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»),Αίγλη Φούντου(Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου), ΛιλήΣταματάτου(Καθηγήτρια Εικαστικών Δημοτικού και Υπεύθυνη του Art Bazaar), Αλεξάνδρα Λαπουρίδου(Γενική Υποδιευθύντρια), PhilippeLaferrière (Καθηγητής Εικαστικών Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου), Μαρίνα Τσιμπερίδου (Εκπρόσωπος του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ),Χάρης Μαυρίδης (Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου)

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!