Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Mediterranean College Θεσσαλονίκης-Η ενίσχυση της απασχολησιμότητας στο επίκεντρο

Employability Week 2018: 19-23 Νοεμβρίου 2018

Με στόχο την ενίσχυση της απασχολησιμότητας των φοιτητών και αποφοίτων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, οι 7 Ακαδημαϊκές Σχολές του Κολλεγίου «ενώνουν τις δυνάμεις τους» για να παρουσιάσουν από τις 19 έως 23 Νοεμβρίου 2018, την Εβδομάδα Απασχολησιμότητας (Employability Week), ένα κύκλο εκδηλώσεων, με ελεύθερη είσοδο, πάνω σε επίκαιρα θέματα της αγοράς εργασίας.

To Employability Week του Mediterranean College Θεσσαλονίκης θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και περιλαμβάνει ομιλίες εξειδικευμένων στελεχών, σεμινάρια με χρήσιμη θεματολογία και εκπαιδευτικές επισκέψεις, ειδικά σχεδιασμένες για τους τομείς σπουδών του Κολλεγίου: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Φιλοξενίας, Πληροφορικής, Μηχανικών, Ψυχολογίας, Επιστημών της Αγωγής & Επαγγελμάτων Υγείας.

Για μια ακόμη φορά, κορυφαίες εταιρίες και οργανισμοί στηρίζουν την Eβδομάδα Απασχολησιμότητας του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, όπως: Skywalker, ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ, Epsilon Net , Ελληνικά Πετρέλαια , Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος, IsraAID Hellas και το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Employability Week 2018. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις υπόλοιπες δράσεις απασχολησιμότητας του Mediterranean College, μπορείτε να ενημερωθείτε στο www.mc–employability.gr.

Η διοργάνωση εντάσσεται στο πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο Σχέδιο Απασχολησιμότητας του Mediterranean College (MC–Employability Scheme).

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Mediterranean College:

Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779  

Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600

www.medcollege.edu.gr   & [email protected]

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!