Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Ανοιχτή συζήτηση με τον Σάββα – τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, καριέρα»

«Ανοιχτή συζήτηση με τον Σάββα - τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, καριέρα»
«Ανοιχτή συζήτηση με τον Σάββα – τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, καριέρα»

 

Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks στο ΚΟΛΕΓΙΟ «ΔΕΛΑΣΑΛ»:
Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 στις 19:00
«Ανοιχτή συζήτηση με τον Σάββα – τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, καριέρα»
Ομιλητής: Σάββας Παραστατίδης

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Θεσσαλονίκης, έχοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην εκπαιδευτική του αποστολή, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου-Λυκείου, εγκαινίασε μία σειρά διαδικτυακών ομιλιών/συζητήσεων με τίτλο: Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. 

Πρόκειται για μηνιαίες διαδικτυακές ομιλίες/συζητήσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση της θετικής σκέψης και ψυχολογίας, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και στην ενθάρρυνση των μαθητών να θέτουν στόχους και να αγωνίζονται για αυτούς. Οι ομιλίες απευθύνονται τόσο σε μαθητές όσο και σε γονείς.

Διακεκριμένες προσωπικότητες προσκαλούνται από το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» και συμμετέχουν σε διαδικτυακές συζητήσεις, με την παρουσία της Γενικής Υποδιευθύντριας του Κολεγίου, κ. Αλεξάνδρας Λαπουρίδου, και του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου – Λυκείου του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» και Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρίας Olympia Electronics, κ. Δημήτρη Λακασά.

Τη Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021, στις 19:00, ο κ. Σάββας Παραστατίδης θα είναι ο ομιλητής στις Συζητήσεις τη Δευτέρα – Monday Talks. Η διαδικτυακή αυτή συνάντηση θα έχει θέμα: 

                    «Ανοιχτή συζήτηση με τον Σάββα – τεχνολογία, τεχνητή νοημοσύνη, καριέρα».

Χορηγοί Εκδήλωσης: 

Olympia Electronics, O3 – Out Of the Ordinary, Κατάστημα βρεφικών και παιδικών ρούχων Mullet 

Σύνδεσμος Εκδήλωσης: https://www.livemedia.gr/delasalletalks4 

 

Βιογραφικά στοιχεία του ομιλητή

Ο Σάββας Παραστατίδης είναι ο Sr. Principal Engineer του οργανισμού Alexa Artificial Intelligence στην Amazon. Πριν από την Alexa, ο Σάββας ήταν ένας από τους συνιδρυτές και ο αρχιτέκτονας λογισμικού της Cortana στη Microsoft. Ο Σάββας Παραστατίδης είχε διάφορους ρόλους και δούλεψε σε διαφορετικούς τομείς στις Microsoft, Microsoft Research, Facebook, Hewlett Packard και στο Newcastle University στη Μεγάλη Βρετανία. Στο Newcastle δούλεψε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής και αρχιτέκτονας λογισμικού. Εκεί έκανε και το διδακτορικό του στην Επιστήμη των Υπολογιστών και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό σε Computer Software and System Design. Ο Σάββας Παραστατίδης αποφοίτησε από το τμήμα Πληροφορικής του T.E.I. Θεσσαλονίκης.

 

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!