Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Athens Half Marathon ΙΕΚ ΞΥΝΗ: XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012 –GREAT 8 DAYS

«ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»… και δη, τρέχοντας! Στο πλαίσιο του XINISEDUCATIONFESTIVAL 2012, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή, και πιο συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά, δίνει ένα δυναμικό «παρών» στον φετινό AthensHalfMarathon, τον 3ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Μαρίνα Φλοίσβου Π. Φάληρο, Πάρκο Καλλιθέας, Σ.Ε.Φ).
Στο πλαίσιο του μεγάλου αυτού συμβολικού ημιμαραθώνιου θα πραγματοποιηθεί ο «Αγώνας Διασκέδασης» («AthensFunRun») από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Ξυνή, ενώ η κορυφαία chefschool του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ σκοπεύει να ανταμείψει… γαστριμαργικά όλους τους παρευρισκόμενους –συμμετέχοντες, αθλητές,εθελοντές, θεατές- με ένα pastaparty που θα αφήσει εποχή και θα ικανοποιήσει, υπέρ του δέοντος, τον ουρανίσκο τους!
Παράλληλα, οι πλέον καταρτισμένοι φυσικοθεραπευτές (σπουδαστές και απόφοιτοι του Ομίλου) θα είναι εκεί, ανήμερα του μαραθωνίου, για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους μαραθωνοδρόμους, ενώ και σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα απασχολήσουν με ζωγραφική και δημιουργικά παιχνίδια τα παιδιά των παρευρισκομένων.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή δίπλα στον φετινό AthensHalfMarathon! Πάνω από 50 χρόνια ταγμένος στο «μαραθώνιο» για την Παιδεία και την ποιοτική εκπαίδευση.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406, ή μπείτε στο site: http://www.xinisfestival.edu.gr/ και στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/xiniseducationfestival
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!