Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΩΡΑ ΓΙΑ… ΣΠΟΡ ΣΤΟ XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012!

Ώρα γιασπορ! Το XINISEDUCATIONFESTIVAL -το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη, το οποίο διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή- «σκοράρει» με εντυπωσιακές επιδόσεις στο χώρο του αθλητισμού, με 10 δωρεάν σεμινάρια της 8ης εβδομάδας SPORTSSCHOOL!
Με σαφή γνώση της άρρηκτης και αλληλένδετης σχέσης αθλητισμού και Παιδείας, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή εντρυφά τόσο στα διαχρονικά προβλήματα, όσο και στο μέλλον του αθλητικού γίγνεσθαι στη χώρα μας, από τη Δευτέρα 7 Μαϊου έως και το Σάββατο 12 Μαϊου, με 10 δωρεάν σεμινάρια, μεταξύ των οποίων:

  • «Αθλητισμός και Διατροφή»
  • «Sports Marketing»
  • «Το μέλλον του αθλητισμού στην Ελλάδα»
  • «Ολυμπισμός και Πολιτεία: Τα προβλήματα των Ολυμπιονικών»

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINISEDUCATIONFESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: http://www.xinisfestival.edu.gr/ ή στη σελίδα μας στο facebookhttp://www.facebook.com/xiniseducationfestival
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!