Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» – 2ος Αγώνας Δρόμου «De La Salle Running Race»

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» γιόρτασε τη λήξη της σχολικής χρονιάς με το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης, και φέτος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 12 Μαΐου 2019, από τις  09:00 έως τις 15:00.

Στο πλούσιο  πρόγραμμα του Φεστιβάλ, ξεχώρισαν οι χορογραφίες των ομίλων της Ενόργανης Γυμναστικής,  του Μοντέρνου Χορού και του Μπαλέτου, η παρουσίαση της Γιόγκα, καθώς επίσης και οι τρεις υπέροχες θεατρικές παραστάσεις που μάγεψαν  το κοινό.

Στο αθλητικό μέρος του Φεστιβάλ, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι επιδείξεις του ομίλου Στίβου του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού, η παρουσίαση του TAEKWONDO και της Καλαθοσφαίρισης του Νηπιαγωγείου, οι αγώνες και τα πρωταθλήματα των ομίλων Ποδοσφαίρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης του Δημοτικού και του Γυμνασίου, καθώς και τα πρωταθλήματα του ομίλου Αντισφαίρισης του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.

 

Με μεγάλη χαρά υποδέχθηκαν οι αθλητές του σκάκι την WIM Αβραμίδου Αναστασία, μέλος της Εθνικής Ομάδας Γυναικών, πολλές φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος και Πρωταθλήτρια Ευρώπης, και προσπάθησαν όλοι να την κερδίσουν στον αγώνα σκάκι simultané.

 

Επίσης, στο πλαίσιο της προσπάθειας να ενισχυθεί η Τράπεζα Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία,  αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

Στο πλαίσιο του Αθλητικού Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ,  ο 2ος  αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων «De LaSalleRunningRace» στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα.Μαθητές, γονείς, απόφοιτοι, προσωπικό και φίλοι του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» συμμετείχαν με ενθουσιασμό, προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση αλλά και την κοινωνική συνείδηση, καθώς όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Χαρακτηριστικό, άλλωστε, του λασαλιανού σχολείου είναι η δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση και παιδεία για όλα τα παιδιά.

Την κορδέλα έκοψε ο πρώτος δρομέας Φωκαΐδης Σταύρος, με  18:52 λεπτά, τη δεύτερη θέση πήρε ο Παυλίδης Λάζαρος, με 19:02 λεπτά και την τρίτη θέση ο Μπόζες Ανέστης, με 19:03 λεπτά.

 

Όλοι οι συμμετέχοντες παρέλαβαν το μετάλλιό τους και τον αναμνηστικό τους έπαινο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3ο «DeLaSalleRunningRace».

Το Κολέγιο “ΔΕΛΑΣΑΛ” είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο LaSalle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

 

1. 2ος Αγώνας Δρόμου «De La Salle Running Race»
2. Απονομή του 2ου Αγώνα Δρόμου «De La Salle Running Race».
Από αριστερά προς τα δεξιά:
Ο Κωνσταντίνος Φουντοραδάκης (Υπεύθυνος του «ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», και του “DELASALLERUNNINGRACE”, με τον δρομέα Λάζαρο Παυλίδη (δεύτερη θέση), τονΓιάννη Παπαδόπουλο (Γενικό Διευθυντή του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), τον δρομέα ΣτάυροΦωκαΐδη (πρώτη θέση), την Αλεξάνδρα Λαπουρίδου (Γενική Υποδιευθύντρια του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»), και τον δρομέα Ανέστη Μπόζε (τρίτη θέση)
3. Απονομές της 5ης Λασαλιάδας ποδοσφαίρου του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ»
4. Στιγμιότυπο του Αθλητικού Φεστιβάλ 2019 του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»
5. Στιγμιότυποτου Αθλητικού Φεστιβάλ 2019 του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ»

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!