Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ 2019» στο Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ»!

 

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ», για 15η συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Κυριακή,12 Μαΐου 2019, από τις 09:00- 15:00, το ετήσιο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», που καθιερώθηκε ως εκδήλωση της άνοιξης. Είναι μια ημέρα χαράς, κατά την οποία μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι του Κολεγίου – περίπου 2000 άτομα – συμμετέχουν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του Σχολείου, να το  γνωρίσουν, να συνομιλήσουν με φίλους και εκπαιδευτικούς και να περάσουν μια όμορφη μέρα γεμάτη αθλήματα και δραστηριότητες,με τη συμμετοχή γνωστών και ιστορικών ομάδων της πόλης, που στηρίζουν το Φεστιβάλ και το πνεύμα του αθλητισμού.

Στο πλαίσιο του Αθλητικού Φεστιβάλ, πραγματοποιούνται και άλλες δύο σημαντικές δράσεις. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 11 Μαΐου 2019, θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας δρόμου των 5 χιλιομέτρων
DELASALLERUNNINGRACE για μαθητές, διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, αποφοίτους, γονείς και κηδεμόνες και όλους τους φίλους του Κολεγίου«ΔΕΛΑΣΑΛ». Ο αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στο δάσος του Σέιχ Σου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα στην καταπράσινη φύση και τον καθαρό αέρα, θέλοντας να  αναδείξει τα οφέλη που αποκομίζουμε από την άθληση και την επαφή με το δάσος της πόλης μας. Ο αγώνας δρόμου αποτελεί την έναρξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του Φεστιβάλ.

Τα έσοδα του Αθλητικού Φεστιβάλ και του αγώνα δρόμου “DELASALLERUNNINGRACEθα διατεθούν υπέρ των υποτροφιών του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Χαρακτηριστικό του λασαλιανού σχολείου είναι η δέσμευση για ποιοτική εκπαίδευση και παιδεία για όλα τα παιδιά, γι’ αυτό και κάθε χρόνο το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» προσφέρει 16 υποτροφίες στους μαθητές και μαθήτριές του, που φοιτούν στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Οι υποτροφίες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» προέρχονται από το Ταμείο Υποτροφιών, το οποίο στηρίζεται από το ίδιο το Κολέγιο και από δωρεές ιδιωτών και ιδρυμάτων.

Επίσης, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος «ΔΕΛΑΣΑΛ», η οποία δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2015 με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 12Μαΐου 2019,  κατά τη διάρκεια του Αθλητικού Φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία, στο φουαγιέ του Γυμνασίου-Λυκείου, από τις 10:00 έως τις 13:00, από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου».

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!