Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

H γιορτή της ψηφιακής τεχνολογίας έγινε πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους!

Οι εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360 σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα φιλοξένησαν εκατοντάδες νέους και νέες, λάτρεις του ψηφιακού κόσμου!

Δεκάδεςworkshops με ποικίλες θεματικές, όπως Game Development, Social Media, 3D Printing, Cosplay Make Up, Video Games, Animation έδωσαν περαιτέρω γνώσεις στους επισκέπτες.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τα workshops, έλαβε μέρος στις κληρώσεις για τα δώρα, έζησε την ψηφιακή πραγματικότητα μέσα από τη Virtual Reality, ενώ παρακολούθησε και δύο μεγάλους τελικούς στα gaming tournaments που διοργανώθηκαν στα League Of Legends και Fortnite, με την πολύτιμη βοήθεια της InSpot.

Οι δημοφιλείς YouTubers Mikeius, Techitserious, GRamers & ZOK υποδέχθηκαν τους επισκέπτες με μοναδικά σεμινάρια σχετικά με το μέλλον του YouTube και τη διαδικασία την οποία ακολουθεί ένας YouTuber για να δημιουργήσει ένα βίντεο!

Oι cosplayers Hikari & Lorian και Horo Von Kaida έδειξαν τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το cosplay και πως τα social media επηρεάζουν τους επαγγελματίες.

OιinfluencersFilioLou και Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου εισήγαγαν στους συμμετέχοντες στον κόσμο των bloggers, Influencers και Instagrammers.

Παράλληλα, τη δική τους οπτική στο μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο event των ψηφιακών τεχνών έδωσαν οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου.

Το Digitall360 είχε άκρως νεανική νότα άφησε και φέτος του στίγμα του, αποδεικνύοντας πως ο ψηφιακός κόσμος είναι ατέρμονος και προσελκύει ολοένα και περισσότερους fans!

  

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!