Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«Αυστηρώς κατάλληλη για Ανηλίκους» – Γιορτή για τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση

«Αυστηρώς κατάλληλη για Ανηλίκους» - Γιορτή για τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση

Τα παιδιά σε όλο τον κόσμο έχουν δικαιώματα. Τα παιδιά των Εκπαιδευτηρίων Μάνεση επέλεξαν την Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου για να σας φέρουν σε επαφή με τα δικαιώματά τους. Μέσα από ένα χιουμοριστικό σκετς με πρωταγωνιστές τους ήρωες των παραμυθιών θα βρεθούμε σε έναν μαγικό κόσμο, όχι τελικά τόσο παραμυθένιο όπως όλοι νομίζουμε. Τα παιδιά όμως έχουν και όνειρα. Όνειρα που κανείς, όσο και να προσπαθήσει δεν μπορεί να τους κλέψει. Γιατί στο τέλος, σύμφωνα με το γνωστό παραμύθι του Ευγ. Τριβιζά «Τα μαγικά μαξιλάρια», «Μένουν τα όνειρά μας…».
Σας προακαλούμε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, ώρα 5μ.μ. σε μια γιορτή με παιδιά για τα παιδιά. Σε μία γιορτή «Αυστηρώς κατάλληλη για Ανηλίκους»
Την ίδια μέρα θα δοθούν τα διπλώματα των Αγγλικών (σε. έτουσ 2012-2013) σε μια σύντομη εκδήλωση μετά το τέλος της γιορτής. Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά να συμμετέχετε σε μια γιορτή όπου το λόγο τον έχουν αποκλειστικά οι μικροί μαθητές μας.
Για το κείμενο της πρόσκλησης σε μορφή PDF κάντε κλικ εδώ.
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!