Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο: «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος» από τον Τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο: «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος» από τον Τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κόσμου, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014, το σεμινάριο «Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος», που διοργάνωσε ο Τομέας Επισιτισμού & Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.
Το σεμινάριο, το οποίο παρουσίασε ο κ. Στέργιος Αθιανός, πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα Διαλέξεων των εγκαταστάσεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9.
Ο κ. Αθιανός, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, παρουσίασε την σωστή δομή ενός βιογραφικού σημειώματος, τον ορθό τρόπο σύνταξης του και τις τεχνικές προβολής των προσόντων του συντάκτη.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι νέοι και οι νέες της χώρας μας στην αναζήτηση εργασίας, διοργάνωσαν ακόμα ένα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο, ανοιχτό προς όλους, με στόχο την ελκυστική παρουσίαση των δεξιοτήτων τους.
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ | Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 | Τ: 2310 552 406
www.iekxini.edu.gr | iek@xinis.net
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!