Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας & οι Κινηματογράφοι Odeon σας προσκαλούν στην Ημέρα Ομορφιάς 2014

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας & οι Κινηματογράφοι Odeon  σας προσκαλούν στην Ημέρα Ομορφιάς 2014

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο πλαίσιο της συνεργασίας του, με τους πολυκινηματογράφους Odeon, διοργανώνουν την Ημέρα Ομορφιάς 2014, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, 18.00-21.00, στις εγκαταστάσεις των Odeon Cinemas, στο Εμπορικό Κέντρο Πλατεία, Τσιμισκή 43, στον 4ο όροφο.
Οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, από τα τμήματα του Τομέα Ομορφιάς και Τατουάζ, θα είναι εκεί για να παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους τις νέες τάσεις για το 2014.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι σπουδαστές θα μακιγιάρουν τους παρευρισκόμενους σύμφωνα με τα τελευταία trends, θα μοιραστούν μαζί τους τα μυστικά για ένα τέλειο Make-up και θα κάνουν Τατουάζ από Henna, σε όσους το επιθυμούν. Τέλος, το Τμήμα Εκμάθησης Τατουάζ, θα πραγματοποιήσει ανοιχτό μάθημα, στις εγκαταστάσεις των Odeon, προκειμένου να οι επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν από κοντά.
Όλοι οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, με έπαθλο υποτροφίες σπουδών για τα προγράμματα Ομορφιάς και Τατουάζ.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, με γνώμονα την πολυετή παρουσία του στα εκπαιδευτικά και κοινωνικά δρώμενα, συνεχίζει και για την νέα χρονιά να διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις που στοχεύουν στον εμπειρικό εμπλουτισμό των σπουδαστών του.
Χορηγοί της εκδήλωσης: e-tattoo.gr, Make me up
Info: Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, T: 2310552406
[email protected], www.iek-xini.edu.gr, www.medcollege.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!