Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

«ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ: οδηγεί σε καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά μας;»

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών σεμιναρίων για γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και το ευρύτερο κοινό, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2013, και ώρα 18.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας «Οδυσσέας Ελύτης», πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα

«ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ: οδηγεί σε καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά μας;»

με προσκεκλημένη ομιλήτρια την κ. Γεωργία Φέλιου Μ.Α. Πανεπιστήμιο Μίντλσεξ, στην Ανθρωπιστική-Συνθετική Ψυχοθεραπεία.
«Θεωρούμε συχνά ότι η αυτογνωσία είναι μια ουτοπική λέξη χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Άλλες φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε ήδη για τον εαυτό μας ό, τι χρειαζόμαστε, τι να σκαλίζουμε κι άλλο; Η αυτογνωσία είναι ένα ταξίδι με ένα ορίζοντα που μοιάζει να ξεμακραίνει συνεχώς όσο τον πλησιάζουμε. Είναι όμως ένα απαραίτητο και συναρπαστικό ταξίδι που μας φέρνει πιο κοντά όχι μόνο στον πυρήνα της ύπαρξής μας αλλά και στους άλλους. Πώς μας βοηθά η αυτογνωσία στη σχέση με τα παιδιά μας;»
Η κ. Γεωργία Φέλιου είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια με μακρά εμπειρία στην υποστήριξη ατόμων και ομάδων (Άγιος Σάββας, Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών. Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας,’’ Κλίμακα’’, μη κυβερνητική οργάνωση, που χρηματοδοτείται εν μέρει από το Υπουργείο Υγείας στο πλαίσιο προγραμμάτων για μια πιο ανθρώπινη μεταχείριση των ασθενών με θέματα ψυχικής υγείας), ενώ είναι εισηγήτρια επιμορφωτικών και βιωματικών σεμιναρίων και έχει κάνει πολλές δημοσιεύσεις.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο, στο οποίο θίγονται θέματα που αφορούν την υγιή σχέση με τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση με τα παιδιά μας.
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη προς το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλαποθαράκου Ζέτα
Τμήμα Εκδηλώσεων
Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα – Λιναρδάτου
Ελ.Βενιζέλου 112-114,
12132 Περιστέρι
Email: Κalapotharakou@avgouleaschool.gr
Τηλ.: 211 5002300
Fax: 210-5773760

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!