Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Βιωματικό σεμινάριο για ενήλικες "Η ζωή είναι παιχνίδι!"

Η ζωή είναι παιχνίδι!

Μια εναλλακτική θεώρηση της ζωής, μέσα απ’ το θεατρικό παιχνίδι

με τη Φρόσω Μπενετή – ηθοποιό – σκηνοθέτη

 7-9/6/2013  –  ΟΙΚΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ-ΑΙΓΙΝΑ

 
Η ζωή μας ένα παιχνίδι!  Ένα ταξίδι στη  χώρα του ενθουσιασμού & της χαράς.  Με την περιέργεια που έχουν τα παιδιά για τη ζωή, την ειλικρίνεια, την αθωότητα, τη σκανταλιά.
Ένα ταξίδι με στροφές που κρύβουν καινούργιους δρόμους που θα μας προτρέψουν να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά.  Να θυμώσουμε, να γελάσουμε, να βουρκώσουμε, να αμφισβητήσουμε.
Ελάτε να παίξουμε.  Να χαλαρώσουμε, να επικοινωνήσουμε, να περάσουμε καλά.  Να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους. Να βιώσουμε τη χαρά του ταξιδιού, της διαδικασίας.  Να  προσεγγίσουμε την επίγνωση & την συνειδητοποίηση.
Ελάτε να αισθανθούμε.  Να κατανοήσουμε τις εύθραυστες ισορροπίες του κόσμου των μεγάλων και να επιλέξουμε να φτιάξουμε μόνοι μας τη δική μας διαδρομή.
Ελάτε να καλλιεργήσουμε τη δημιουργικότητα.  Ζώντας την κάθε μέρα ξεχωριστά και κάνοντας το καλύτερο μπορούμε.  Μαθαίνοντας, δημιουργώντας, διακρίνοντας, ισορροπώντας.  Επιλέγοντας αυτό που χρειαζόμαστε στ’ αλήθεια στη ζωή μας.
Όλοι μαζί. Μόνο μαζί θα μπορέσουμε να εφεύρουμε τη μυστική συνταγή για μια καλύτερη ζωή!
Ελάτε να θυμηθούμε πόσο όμορφη ήταν η ζωή όταν ήμασταν παιδιά, τότε που νομίζαμε πως ήταν παιχνίδι! Μήπως αυτό είναι τελικά;
Πρόγραμμα τριημέρου
Παρασκευή:
18.00 & εξής         Άφιξη – καλωσόρισμα
21.00                      Βραδινό
Σάββατο:
09.00-10.00          Πρωινό
10.00-15.00         Σεμινάριο
15.00                      Μεσημεριανό
16.00 & εξής         Ελεύθερο πρόγραμμα
Κυριακή:
09.00-10.00          Πρωινό
10.00-15.00          Σεμινάριο
16.00 & εξής          Ελεύθερη ώρα αναχώρησης
Διαμονή
Το σπίτι μπορεί να φιλοξενήσει έως 20 άτομα σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια με κοινά μπάνια.  Ανάλογα με την ώρα άφιξης, ο καθένας μπορεί να διαλέξει το δωμάτιο που θα κοιμηθεί.  Το σπίτι δεν διαθέτει πετσέτες, που σημαίνει πως ο καθένας θα πρέπει να φέρει τις πετσέτες του καθώς και ένα ζευγάρι παντόφλες ή κάλτσες (στην οικία δεν επιτρέπονται τα παπούτσια).
Κόστος
Το κόστος συμμετοχής είναι 190€.  Στην τιμή περιλαμβάνονται:

  • το σεμινάριο 
  • δύο διανυκτερεύσεις
  • τα πρωινά &
  • τα μεσημεριανά γεύματα Σαββάτου & Κυριακής
  • το βραδινό της Παρασκευής.

Πληροφορίες
Ο ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων για να γίνει το σεμινάριο είναι 12 άτομα και ο μέγιστος 25.
Το σεμινάριο θα γίνει στην Αίγινα, στην Οικία Καραπάνου, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει έως 20 άτομα. Σε περίπτωση που λάβουν μέρος περισσότεροι, μπορούν να διανυκτερεύσουν είτε σε σκηνή στον κήπο της οικίας, είτε σε γειτονικά studios. Η οικία Καραπάνου βρίσκεται στην περιοχή Περιβόλα, περίπου 2 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Αίγινας.
Δρομολόγια πλοίων:  Ενημερωθείτε για τα δρομολόγια των πλοίων από και προς την Αίγινα από το Λιμεναρχείο Πειραιά στο 210-4511.311-17 κι από το Λιμεναρχείο της Αίγινας στο 2297-0-22.328.
Τα δρομολόγια των πλοίων για τις επόμενες 2-3 μέρες, μπορείτε να τα δείτε και στο: www.aeginaportal.gr/home/dromologia-ploion.html
Πλοία από Πειραιά     : 210-4126.181
Δελφίνια από Πειραιά  : 210-4199.200
Για περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάρι κάντε κλικ εδώ ή εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!