Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

To MBS Κολλέγιο Κρήτης στην ετήσια έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council

Για άλλη μία χρονιά το MBS Κολλέγιο Κρήτης συμμετέχει στην ετήσια έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων που διοργανώνει το Βρετανικό Συμβούλιο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη 13-16 Απριλίου 2013.

Στην έκθεση κάθε χρόνο συμμετέχουν πάνω από 50 Βρετανικά Πανεπιστήμια, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις έχουν παραρτήματα σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Στην Κρήτη, το MBS Κολλέγιο Κρήτης εκπροσωπεί το Δημόσιο Βρετανικό Πανεπιστήμιο Staffordshire University.
Το MBS Κολλέγιο Κρήτης συνεργάζεται με γνωστά Δημόσια Βρετανικά Πανεπιστήμια από το 1998, παρέχοντας τα προγράμματα σπουδών τους στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Χαρακτηριστικά, το 1998 ξεκινάει σαν οργανισμός, συνεργασία με το κρατικό Πανεπιστήμιο Nottingham Trent University, το 2010 με ένα από τα πιο γνωστά πανεπιστήμια παγκοσμίως, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το 2012 με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο Staffordshire University.
Στην συγκεκριμένη έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα Βρετανικά Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών που παρέχουν στην Ελλάδα και στη Βρετανία.
Είτε είστε φοιτητής είτε επαγγελματίας, μπορείτε να πληροφορηθείτε σε προσωπικό επίπεδο για πτυχιακά, μεταπτυχιακά και άλλα προγράμματα που παρέχουν αυτά τα Πανεπιστήμια.
Για τα προγράμματα σπουδών του Staffordshire University που εκπροσωπούνται στην Ελλάδα από το MBS Κολλέγιο Κρήτης, μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από το περίπτερο του Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων που θα βρείτε στην έκθεση.
Για επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την σχετική σελίδα του Βρετανικού Συμβουλίου εδώ.
Για τα τελευταία νέα της έκθεσης, επισκεφτείτε την σελίδα τους στο Facebook εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!