Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Βάση BONDER της ORLY – Χαρίζει διάρκεια στο μανικιούρ και προστασία στα νύχια

24110_Box_Bonder

Το μυστικό για επαγγελματικό βάψιμο νυχιών είναι η βάση! Πολλές γυναίκες την θεωρούν περιττή. Δεν είναι. Μια στρώση από τη σωστή βάση πριν το βάψιμο των νυχιών, βοηθά ώστε να προστατέψουμε τον χρωματισμό του φυσικού μας νυχιού, το βερνίκι να απλωθεί όπως πρέπει και το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο.
Η βάση BONDER, της ORLY, της μεγαλύτερης εταιρείας εδώ και 40 χρόνια στον επαγγελματικό χώρο των νυχιών, σας εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα. Το διάφανο χρώμα της βάσης εμπλουτισμένο με καουτσούκ εξασφαλίζει την προστασία του φυσικού νυχιού ενώ οι πρωτεΐνες σίτου ενισχύουν τη ανθεκτικότητα και την ελαστικότητα των νυχιών.
Η βάση BONDER διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη καλύπτοντας και τις ανάγκες των επαγγελματιών σε μεγαλύτερες ποσότητες:
240ml – 118ml – 18ml – 9ml
Μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα στο e-shop:
http://www.evabeauty.gr/cme/component/eshop/catalog/item/orly/20-baseis/210-bonder.html αλλά και σε επιλεγμένα κομμωτήρια και studio νυχιών. 
Εφαρμογή:
Εφαρμόστε μία στρώση σε καθαρά, φυσικά νύχια σαν βάση πριν το βάψιμο των νυχιών. Αποτρέπει το ξεφλούδισμα και αυξάνει τη διάρκεια του μανικιούρ.
Like ORLYGREECE on Facebook
*Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ORLY Greece, κα Βάσω Τσούνη, τηλ. 210- 9576009, email: [email protected], κιν.: 697-7447004
Προφίλ Orly
Η ORLY International Inc. είναι ένα όνομα με όραμα και παρουσία 40 χρόνων στον επαγγελματικό χώρο της ομορφιάς που προσφέρει καινοτόμα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. Όταν ο Jeff Pink, δημιουργός του γαλλικού μανικιούρ, ίδρυσε την ORLY το 1975, στην California των Η.Π.Α με έδρα το Los Angeles, παρακινήθηκε από μια απλή ιδέα: να καινοτομήσει πάνω στην φροντίδα του φυσικού νυχιού, δημιουργώντας προϊόντα σχεδιασμένα για την ομορφιά, την περιποίηση και την προστασία του. Δημιουργός του γαλλικού μανικιούρ
Η ORLY επαναπροσδιόρισε τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες περιποιούνται τον εαυτό τους. Με πάνω από 250 αποχρώσεις βερνικιών, η ORLY έχει αναπτύξει μια ολοκληρωμένη σειρά Μανικιούρ που περιλαμβάνει βάσεις, topcoats, σκληρυντικά, στεγνωτικά, και ενυδατικά προϊόντα για όμορφα, λαμπερά, δυνατά υγιή φυσικά νύχια.
Σε όλα αυτά τα χρόνια η ORLY έχει τιμηθεί με 13 βραβεία για την συμβολή της στην παγκόσμια εξέλιξη των προϊόντων ομορφιάς: 11 ABBIES (American Beauty Association), CPC Editor’s Choice (Cosmetic Personal Care) και βραβείο ICMAD (Independent Cosmetic Manufacturers and Distributors) που την έχουν κατατάξει ως τον ηγέτη στα προϊόντα περιποίησης φυσικών νυχιών. Η ORLY έχει τιμηθεί ως ηγέτης στη φροντίδα της ομορφιάς.
Η ORLY, ένας από τους πιο καταξιωμένους οίκους σχεδιασμού και παραγωγής επαγγελματικών προϊόντων Μανικιούρ – Πεντικιούρ, έχει αναθέσει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων της στην εταιρεία EVABEAUTY για την Ελλάδα. Η εταιρεία εμπορεύεται μεγάλη γκάμα προϊόντων μανικιούρ που αφορά τα κλασσικά βερνίκια, βερνίκια διάρκειας 10 ημερών (EPIX), Hμι-μόνιμα βερνίκια (GelFx), βάσεις, Top Coats και πολλά άλλα προϊόντα για τον καλλωπισμό και την προστασία των φυσικών νυχιών.
Από την ίδρυσή της το 1996 έως σήμερα, η εταιρεία EVABEAUTY χαράζει ένα καινούριο δρόμο στην αγορά επαγγελματικών προϊόντων και υπηρεσιών ομορφιάς. Με δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν από την εξειδικευμένη επαγγελματική εκπαίδευση στον κλάδο της ομορφιάς μέσα από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης1 EVABEAUTY Studies (Καλλιθέα, Πειραιά) μέχρι την αποκλειστική αντιπροσώπευση φημισμένων οίκων του εξωτερικού όπως η ORLY, η Nouveau Contour (η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993, και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες που παρέχει μηχανήματα και εξοπλισμό Μόνιμου Μακιγιάζ στην Ευρώπη), η EVABEAUTY προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σους σε όλους εκείνους που αναζητούν την ομορφιά.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!