Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Bazaar Αγάπης από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά για τα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας υπηρετεί εδώ και χρόνια το όραμα της ανατροφής παιδιών που δεν έχουν την εύνοια της οικογένειας, αναπληρώνοντας το κενό της γονεϊκής έλλειψης. Και ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ στηρίζει δέκα χρόνια και πλέον, το έργο του ιδρύματος, μέσω πληθώρας ενεργειών, με αποκορύφωμα το Bazaar Αγάπης, που έχει ως στόχο να εμφυσήσει την ελπίδα και την αισιοδοξία στις παιδικές ψυχές, όπως επιτάσσει και το θείο μήνυμα των Χριστουγέννων.
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά διοργανώνει και πραγματοποιεί για μια ακόμα χρονιά, το bazaar για τις ανάγκες των παιδιών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του (Φίλωνος 39), προσκαλώντας όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στο μεγάλο αυτόν σκοπό.
Τα επίσημα εγκαίνια του bazaar θα τελεστούν στις 5 μμ., παρουσία του δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου.
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ απευθύνει κάλεσμα προσφοράς και αγάπης, και συστρατεύεται, και τα φετινά Χριστούγεννα, στο πλευρό των παιδιών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.
*Λειτουργία bazaar: 9 το πρωί – 9 το βράδυ
**Χορηγός: SPRIDER STORES
***Χορηγοί επικοινωνίας: «CIAO», «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»
 
Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΠΕΙΡΑΙΑ: Φίλωνος 39,  τηλέφωνο 210 41 20313

*Ή επισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iekxini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!