Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Believe In You: Διαχείριση Αρνητικών Συναισθημάτων, Διαχείριση Αρνητικών Ανθρώπων

seminaria oriflame

Στη ζωή μας είναι φυσικό να βιώνουμε και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι απόλυτα φυσικό να συναντούμε αρνητικούς ανθρώπους. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πώς να τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά και πώς, τελικά, να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας.
Το Believe in You προσφέρει δύο σεμινάρια σχετικά με τη διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων και ανθρώπων. Στο σεμινάριο «Διαχείριση Αρνητικών Συναισθημάτων» θα μάθουμε πώς να οριοθετήσουμε την επίδραση των αρνητικών συναισθημάτων στη διάθεση και τη ζωή μας γενικότερα, πώς να ελέγχουμε το θυμό και τις αντιδράσεις μας, αλλά και τα διάφορα αισθήματα απογοήτευσης και απόρριψης, πώς να χειριζόμαστε τη ζήλια και πώς θα διατηρούμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας σε αρνητικές καταστάσεις. Στο σεμινάριο «Διαχείριση Αρνητικών Ανθρώπων» στόχος είναι να μάθουμε πώς να περιορίζουμε την επίδραση των αρνητικών ανθρώπων στη ζωή μας, πώς να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις μαζί τους και πώς να διατηρήσουμε  την αισιοδοξία μας, ώστε να κρατήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας! Το κάθε ένα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν θα έχει τρίωρη διάρκεια.
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:
Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 (Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων)
Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 (Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων)
Εισηγήτρια θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τις ώρες 12:00-15:00 στις εγκαταστάσεις της Oriflame, στο Μαρούσι.
Το κόστος ανά άτομο είναι 30€ ανά σεμινάριο. Ισχύει πακέτο προσφοράς που ανέρχεται στην τιμή των 40€ για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων.
Είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής εδώ:
http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops16
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι
Ώρα προσέλευσης: 11:30
Ώρες διεξαγωγής: 12:00-15:00
Κόστος: 30€ το κάθε σεμινάριο
Προσφορά: 40€ το πακέτο 2 σεμιναρίων
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051
 
ΧΟΡΗΓΟΣ
ORIFLAME
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
getbusy.gr, neolaia.gr, paso.gr, inspireyourlife.gr, womenonly.gr, babytips.gr, infokids.gr, babyspace.gr, Βιβλία Τερζόπουλος, paidorama.com, epixeiro.gr, talcmag.gr, projectyou.gr, schools.gr, AIESEC, seminaria.gr, ΑΚΤ-ΕΙΝ
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!