Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΞΥΝΗ: Οι «XINISRUNNERS» συμμετείχαν στον 4ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο με περισσότερους από 1.100 δρομείς!

Halfmarathon

Ο 4ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 και παρά τη δυνατή βροχή οι περισσότεροι από 21.000 δρομείς έδωσαν το δυναμικό παρόν
Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, για 2η συνεχή χρονιά ήταν ο Αποκλειστικός Ευγενικός Υποστηρικτής Εκπαίδευσηςτης διοργάνωσης και συμμετείχε σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού με την ομάδα του, τους «XINISRUNNERS», η οποία ξεπερνούσε τους 1.100 δρομείς και αποτελούνταν από τους σπουδαστές, τους απόφοιτους και τους εργαζόμενους του, καθώς και από όλους τους μαθητές της Β’βάθμιας εκπαίδευσης οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή.
Οι δρομείς των «XINISRUNNERS», φορώντας το κόκκινο μπλουζάκι της ομάδας και χωρίς να πτοούνται από τη βροχή, έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα σε όλους, ότι ο αθλητισμός και η εκπαίδευση,είναι δύο αξίες που πρέπει να προασπίσουμε και να ενισχύσουμε, καθώς είναι από τους βασικότερους πυλώνες του ελληνικού πνεύματος.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗστον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, δεν περιορίστηκε μόνο στη συμμετοχή των δρομέων της ομάδας «XINNISRUNNERS», αλλά και με την ομάδα των σπουδαστών-εθελοντών από τις ειδικότητες των Β. Φυσικοθεραπείας και Φωτογραφίας, οι οποίοι συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην επιτυχημένη ολοκλήρωση του Ημιμαραθωνίου.
 
Η εκπαίδευση είναι ένας Μαραθώνιος…Αρκεί να τρέξεις στη σωστή κατεύθυνση!
– Σοφοκλής Ξυνής –
 
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!