Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Believe In You: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας

Believe In You: Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας

Σε γονείς απευθύνεται αυτή τη φορά η δράση Believe In You με ένα νέο σεμινάριο με στόχο να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τα δυνατά σημεία των παιδιών τους.
Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι «Πώς να ανακαλύψετε τα ταλέντα των παιδιών σας»  και το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων των Public Συντάγματος.
Το “Believe in you” αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.
Εισηγήτρια είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια  Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και Επικοινωνίας.
Τόπος διεξαγωγής: Public Συντάγματος, Αίθουσα εκδηλώσεων, 5ος όροφος – ​Καραγεώργη Σερβίας 1,  Πλατεία Συντάγματος
Ημερομηνία  & ώρες διεξαγωγής:  Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου, ώρες 12:00μ.μ.-15:00μ.μ.
Ώρα προσέλευσης:  11:30 π.μ.
Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στη φόρμα που θα βρει εδώ:
http://www.flowmagazine.gr/believe_in_you_9
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης περιλαμβάνοντας τομείς όπως Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!