Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ Σεπτέμβριος 2014 – Μάιος 2015

107_LOGO_DIA_BIOY

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν εκπαιδευτικούς και μαθητές να επισκεφθούν τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) και να συμμετάσχουν στα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνουν για μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού και Γυμνασίου. Διαπιστώνοντας το έως τώρα αυξημένο ενδιαφέρον που έχουν δείξει τα σχολεία και λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη συμμετοχή των σχολικών ομάδων καθώς και την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών κατά τη διάρκεια όλης της προηγούμενης χρονιάς, σχεδιάσαμε και σας παρουσιάζουμε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ειδικά σχεδιασμένων από τους συνεργάτες μας, τα οποία απευθύνονται σε σχολικές ομάδες της προσχολικής, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Εάν είστε εκπαιδευτικός και ενδιαφέρεστε να επισκεφθείτε τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ με τους μαθητές σας για να παρακολουθήσετε κάποιο από τα εκπαιδευτικά προγράμματα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Ντόρα Τσακνάκη (schools@metaixmio.gr, 211 3003500, εσωτ. 523) από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα, και να το δηλώσετε.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες της εβδομάδας από τις 9:15 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Παράλληλα με το πρόγραμμα, τα παιδιά μπορούν επιπλέον να απασχοληθούν στους χώρους του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ και του βιβλιοπωλείου, κάνοντας διάλειμμα στο αίθριο και ξεφυλλίζοντας παιδικά βιβλία στο βιβλιοπωλείο. Το κόστος για κάθε πρόγραμμα σημειώνεται στην αναλυτική παρουσίασή του που θα βρείτε στο συνημμένο αρχείο και εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή, αν η κατάθεση είναι αδύνατη, μετρητοίς από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό στο ταμείο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Εκτός από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που επισυνάπτουμε, υπάρχει η δυνατότητα επανάληψης ορισμένων από τις εκδηλώσεις με αφορμή βιβλία που πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ για σχολική ομάδα κατόπιν δήλωσης ενδιαφέροντος και εφόσον είναι εφικτό για τον εμψυχωτή/συγγραφέα.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!