Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Reworks Festival και Mediterranean College πάνε μαζί!

Reworks Festival και Mediterranean College πάνε μαζί!Το 10ο Reworks Festival έρχεται στη Θεσσαλονίκη το 3ο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη ανανεωμένο με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Όλη η Θεσσαλονίκη θα ζει για 4 μέρες στους ρυθμούς ενός Φεστιβάλ που βραβεύεται τα τελευταία 7 χρόνια στα 10 καλύτερα του κόσμου για το Μήνα Σεπτέμβριο, σύμφωνα με το Αμερικανο-Βρετανικό  οδηγό Resident Advisor.

Φέτος για πρώτη φορά, ένας από τους βασικούς υποστηρικτές του Φεστιβάλ είναι Εκπαιδευτικός Φορέας. Το Mediterranean College ως ένας σταθερός υποστηρικτής της πολιτιστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, συμβάλει και σε αυτό το τεράστιο γεγονός επιβεβαιώνοντας πως ο καθένας μπορεί να συνδυάσει σπουδές ανωτέρου επιπέδου με μια έντονη φοιτητική ζωή.
Το Reworks Festival ανοίγει τις πόρτες του με την Τελετή Έναρξης στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 17 Σεπτεμβρίου και συνεχίζεται το τριήμερο 19, 20 και 21 Σεπτεμβρίου με ένα πλούσιο πρόγραμμα προβάλλοντας τη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική.
Διαβάστε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και ενημερωθείτε για τα ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ του Reworks ΕΔΩ.
Reworks Festival και Mediterranean College πάνε μαζί!
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!