Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

«Βότανα και Αρώματα» της Λένας Ταμουρίδου – Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μολύβι

Οι εκδόσεις «Μολύβι»
σας προσκαλούν στην παρουσίαση του
εκπαιδευτικού project
“Βότανα και Αρώματα”,  της Λένας Ταμουρίδου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30, στο καφέ «Άβατο»  Αγν. Στρατιώτη 44, Πολίχνη

Και ΝΑΙ !!! Το ταξίδι ξεκινάει… Με το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Βότανα & Αρώματα

Ένα project  με θέμα πολύ ευχάριστο,  βατό και ταυτόχρονα πολυδιάστατο.
Οι πολύτιμες και πολύπλευρες  ευκαιρίες  μάθησης και δημιουργικής έκφρασης, μας οδήγησαν  στην επιλογή αυτού του θέματος. Το βιβλίο το χαρακτηρίζει η πλούσια  θεματολογία ,το φωτογραφικό υλικό και οι προτάσεις που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει κατά κανόνα αλλά και να εμπνευστεί από αυτές .
Τα παιδιά μέσα από αυτό το project θα ανακαλύψουν και θα  γνωρίσουν  την πλούσια χλωρίδα της χώρας μας, καθώς και  την ύπαρξη  και τη χρήση των αρωματικών φυτών και βοτάνων από  την αρχαιότητα ως το σήμερα.
Ένα θέμα που βοηθά μέσα από το βιωματικό του κομμάτι την ανάπτυξη της οικολογικής συνείδησης και τη διατροφική συνήθεια και αξία!
Μέσα από αυτό το ταξίδι τους και με τα βιωματικά ερεθίσματα που θα τους δοθούν θα έχουν τη χαρά να γνωρίσουν παρέα με τους καλύτερους ξεναγούς
(εκπαιδευτικούς και οικογένεια) ένα ονειρεμένο ταξίδι!
Σκοπός του προγράμματος είναι η ανακάλυψη της αξίας των βοτάνων και  φυτών του τόπου μας, μέσα από το πέρασμα των χρόνων!
Είναι  ένα εγχειρίδιο για τον /την δάσκαλο/α, νηπιαγωγό, βρεφονηπιοκόμο αλλά και για τον γονιό που έχει μεράκι να ασχοληθεί με κάτι πολύ δημιουργικό και ταυτόχρονα εποικοδομητικό.
Το βιβλίο συνοδεύεται από το κουτί του, που κρύβει  μέσα του εκπλήξεις …αλλά και βοηθητικά συνοδευτικά για την πορεία του project και την τελική φάση αυτού.

  • Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν οι
  • Αγγελική Παμπουκίδου, εκπαιδευτικός και γλωσσολόγος
  • Ανθούλα Ντόλκερα, εκπαιδευτικός, διδάκτορας στην παιδική ψυχολογία
  • Για το project θα μιλήσει η συγγραφέας Λένα Ταμουρίδου.

Το project «Βότανα και Αρώματα» διατίθεται στον χώρο των Εκδόσεων Μολύβι (Λ. Ιασωνίδου 10, Καλαμαριά – 2311 284046, 6948524500) και στο e-shop του εκδοτικού κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.ekdoseis-molybi.gr/product.php?id_product=43    Τιμή 20 ευρώ.
Με εκτίμηση,
Εκδόσεις Μολύβι
(Είσοδος ελεύθερη)
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!