Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Το 1ο Thessaloniki Event Marketing Meetup φέρνει κοντά επαγγελματίες από τον κλάδο των Events

Η πρώτη συνάντηση του “Thessaloniki Event Marketing Meetup” είναι αφιερωμένη στα μουσικά φεστιβάλ με προσκεκλημένο ομιλητή τον Γιάννη “Nox1” Ευσταθίου, Managing Director @ Street Mode Festival,και θα λάβει χώρα την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, Βαλαωρίτου 9.
Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει Networking Session με την ευγενική χορηγία της Πρότυπης Μικροζυθοποιίας Θεσσαλονίκης “SKNIPA- SALONIKIA BEER.
To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη, από το 2009. Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ στην Βόρεια Ελλάδα, με πάνω από 40.000 επισκέπτες, σε ένα πολυήμερο πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες σε 5 παράλληλες σκηνές, μουσικούς διαγωνισμούς και street δραστηριότητες.
Θεματικές ενότητες:
• Η εξέλιξη του Street Mode Festival από το 2009 έως σήμερα
• Καλές πρακτικές event marketing
• Ρόλος των παράλληλων events στην ενδυνάμωση του brand ενός μουσικού φεστιβάλ
• Οι οργανωτικές προκλήσεις
• Χορηγίες και συνεργασίες
Το Thessaloniki Event Marketing Meetup είναι μια νέα πρωτοβουλία που φέρνει κοντά δημιουργικά μυαλά που αγαπάνε το Event Marketing, το Event Management και τη Διοργάνωση Εκδηλώσεων. Κάθε μήνα συναντιόμαστε με σκοπό να μοιραστούμε ιστορίες επιτυχίας (αλλά και αποτυχίας), να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε από τις εμπειρίες των άλλων. Σε κάθε Meetup θα διαλέγουμε μια διαφορετική θεματική και καταξιωμένοι επαγγελματίες θα παρουσιάζουν τις ιδέες και τα μαθήματα που έχουν πάρει, πάντα με χαλαρή και παρεΐστικη διάθεση!
Thessaloniki Event Marketing Meetup:
https://www.meetup.com/Thessaloniki-Event-Marketing-Meetup/
Δωρεάν κράτηση θέσης:
https://www.eventbrite.com/e/thessaloniki-event-marketing-meetup-1-to-case-street-mode-festival-tickets-42639205010
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,
Βαλαωρίτου 9, 2310 552 406, www.iekalfa.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!