Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Βραβείο Καλύτερης Σχεδίασης Αφίσας για τους σπουδαστές Γραφιστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Διαγωνισμό με θέμα την αντιμετώπιση της νεανικής βίας διοργάνωσε  η Κοινωνική Οργάνωση ΑΡΣΙΣ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «’C YOU!’ Οι κοινότητες προλαμβάνουν τη νεανική βία», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος DAPHNE III της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο διαγωνισμός προκηρύχτηκε τον Οκτώβριο του 2012, με σύνθημα «ΔΕΣ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ! ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗ ΒΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!», και απευθυνόταν σε νέους από 15 έως 25 ετών, καλώντας τους να παρουσιάσουν το έργο τους στις κατηγορίες φωτογραφία, video, ζωγραφική, θεατρικό δρώμενο, μουσική σύνθεση, χορός, κείμενο, κολάζ, χειροτεχνία και αφίσα.
Το βραβείο για την καλύτερη αφίσα ανάμεσα σε 80 ομάδες, κέρδισαν οι σπουδαστές Γραφιστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Το βραβείο για λογαριασμό των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρέλαβε ο Υπεύθυνος του Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών κ. Γιώργος Σκόδρας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, στο Block 33.
Στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού συμμετείχαν η κα Δήμητρα Κογκίδου, καθηγήτρια, Κοσμητόρισσα της Παιδαγωγικής Σχολής του ΑΠΘ, ο κος Γιώργο Γκολφίνο, Εικαστικός, Καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, ο κος Μάνος Κοντολέων, Πεζογράφος, Διηγηματογράφος, Κριτικός, και ο κος Γιώργος Τούλας, Δημοσιογράφος, Διευθυντής του περιοδικού Parallaxi.
Η βράβευση των σπουδαστών Γραφιστικής είναι μία ακόμη σημαντική επιτυχία που ήρθε να προστεθεί στις διακρίσεις που κερδίζουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, και αποδεικνύουν την υψηλή ποιότητα σπουδών.
Για πληροφορίες:
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
[email protected]www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!