Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

“ΒΡΑΔΥΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ BY GIOTA DIAMANTOPOULOU” ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

“ΒΡΑΔΥΝΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ BY GIOTA DIAMANTOPOULOU” ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 14.30, ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του  στην οδό Βαλαωρίτου 9, το δεύτερο σεμινάριο κομμωτικής ανοιχτό προς το κοινό.
Στην εκδήλωση η καταξιωμένη επαγγελματίας hair stylist Γιώτα Διαμαντοπούλου (πρόεδρος της καλλιτεχνικής ομάδας κομμωτών Θεσσαλονίκης και προπονήτρια στο  βαλκανικό Φεστιβάλ) θα  παρουσιάσει τις νέες τάσεις στο βραδινό χτένισμα. Η εμπειρία και η γνώση ετών, τα μυστικά για την δημιουργία ενός χτενίσματος, θα αναδειχθούν  στο κοινό με τον καλύτερο τρόπο.  Επιπλέον θ’ ακολουθήσει ενημέρωση  για την έναρξη του Φεστιβάλ κομμωτικής και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των σπουδαστών στο διαγωνιστικό μέρος.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε αισθητικούς, επαγγελματίες κομμωτές, σπουδαστές και απόφοιτους του τομέα Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, φοιτητές/σπουδαστές /ΤΕΙ/Κολεγίων/ΙΕΚ του χώρου της Ομορφιάς, καθώς και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με τις νέες τάσεις στην κομμωτική την σεζόν 2015.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Πληροφορίες:
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη
Τ.: 2310 552406, www.iek-xini.edu.gr, [email protected]
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!