Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανακοινώνει συνεργασία με τα FIGURA

Ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανακοινώνει  συνεργασία με τα  FIGURA

Μεγάλη συνεργασία με τα κέντρα αισθητικής FIGURA ξεκινά ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης
Με προϊόντα  και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, με τιμές πολύ ανταγωνιστικές και με σεβασμό απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους, τα Figura κατάφεραν και σήμερα πραγματικά αποτελούν συνώνυμο της ομορφιάς και του αδυνατίσματος στις πόλεις που δραστηριοποιούνται. Με όραμα την ανάγκη για συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση, επιλέγει αποκλειστικά το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ για πολύπλευρη συνεργασία .
Βασικός άξονας της συνεργασίας είναι  η ουσιαστική εκπαίδευση των σπουδαστών είτε μέσα από την πρακτική καθημερινή χρήση των προϊόντων της εταιρείας  στα υπερσύχρονα εργαστήρια ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης, είτε μέσα από προγραμματισμένες εκπαιδευτικές επισκέψεις στα ινστιτούτα αισθητικής FIGURA, είτε μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων και παρουσιάσεων εξειδικευμένου προσωπικού της FIGURA προς τους σπουδαστές αλλά και της πρακτικής άσκησης που παρέχει η εταιρία σε σπουδαστές και αποφοίτους όλων των ειδικοτήτων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Η FIGURA με τη σειρά της θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των πολυδιάστατων εκπαιδευτικών στόχων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406, 
http://www.iek-xini.edu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανακοινώνει  συνεργασία με τα  FIGURAΟ Γενικός Διευθυντής Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Μακεδονίας κος Άκης Βαλογιάννης, με τον κύριο Δημοσθένη Βαρσάμη, πρόεδρο της FIGURA και τους πολύτιμους συνεργάτες του.

Ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανακοινώνει  συνεργασία με τα  FIGURA Ο Γενικός Διευθυντής  του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή Μακεδονίας, κος Άκης Βαλογιάννης με τον κύριο Δημοσθένη Βαρσάμη, πρόεδρο της FIGURA.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!