Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & JOB CENTER εξασφαλίζουν την επαγγελματική επιτυχία!

ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ & JOB CENTER εξασφαλίζουν την επαγγελματική επιτυχία

ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΕΚ ΜΕ ΤΗΝ «ΥΠΟΓΡΑΦΗ» ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ

 

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εφοδιάζει τους σπουδαστές του με ισχυρά «όπλα» για την αγορά εργασίας, παρέχοντάς τους:

 

  • το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διαβάθμισης του πτυχίου τους με τις κορυφαίες βρετανικές πιστοποιήσεις NCFE και GATEHOUSE AWARDS που αναγνωρίζονται παγκοσμίως
  • τη συνεπή στήριξη του Γραφείου Εργασίας (Job Center), μέσω του οποίου έχουν τη δυνατότητα να απορροφηθούν σε ένα δίκτυο 4.000 και πλέον συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, με τις καλύτερες προϋποθέσεις

 

NCFE: Το ατού που πρώτο το ΙΕΚ ΑΛΦΑ εξασφάλισε για τους σπουδαστές του!

 

Η κορυφαία βρετανική πιστοποίηση NCFE δίνει «προστιθέμενη αξία» στο επίπεδο της εκπαίδευσης των σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, συμβάλλοντας σημαντικά στη μετέπειτα επαγγελματική τους επιτυχία!

Ο NCFE, ως ένας Παγκοσμίως Αναγνωρισμένος Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης Προσόντων που μετρά 170 και πλέον έτη λειτουργίας -έτος ίδρυσης το 1848- αναβαθμίζει το πτυχίο των αποφοίτων όλων των Τομέων Σπουδών, επιτρέποντας στον κάτοχο της πιστοποίησης να διεκδικήσει ανώτερες θέσεις στο αντικείμενό του, όχι μόνο στην Ελλάδα και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

 

GATEHOUSE AWARDS: Αποκλειστικά στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

 

Ο GATEHOUSE AWARDS αποτελεί έναν από τους κορυφαίους βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών, διαπιστευμένο από το OFQUAL (Τhe Office of Qualifications and Examinations Regulation, England) και από άλλους οργανισμούς παγκοσμίως. Με δραστηριότητα σε αρκετές χώρες του κόσμου (Μάλτα, Ιταλία, Ρουμανία, κ.α.) o Gatehouse Awards συγκαταλέγεται ανάμεσα στους γνωστότερους φορείς απονομής πιστοποιητικών.

 

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Job Center: Το μεγαλύτερο και πληρέστερο Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα

 

Όλοι οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν στη διάθεσή τους το μεγαλύτερο και πλέον αποτελεσματικό Γραφείο Εργασίας εκπαιδευτικού φορέα στη χώρα μας, τόσο σε επίπεδο εξασφαλισμένης πρακτικής άσκησης -αμειβόμενης σε πολλές περιπτώσεις- όσο και σε επίπεδο απορρόφησης στην αγορά εργασίας, σε ένα ευρύ δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

 

INFO

  • http://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

 

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!