Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°:Ποιοτικές σπουδές με απόλυτο βαθμό ικανοποίησης υπηρεσιών

 

«9 στους 10 σπουδαστές αισθάνονται υπερήφανοι που σπουδάζουν στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, δηλώνοντας πως θα το επέλεγαν ξανά για τις σπουδές τους και θα το πρότειναν στους φίλους τους».

Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα που προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Μονάδα Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για λογαριασμό τoυ Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360°.

Σε μια εποχή που προσφέρει πληθώρα επιλογών εκπαίδευσης, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° τυγχάνει θερμής αποδοχής και διακρίνεται για την ποιότητα και την ουσιαστική κατάρτιση και γνώση που προσφέρει.

Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού,το 88% των σπουδαστών δηλώνει ότι νιώθουν ιδιαίτερα υψηλή εκτίμηση για τους καθηγητές τους, οι οποίοι βρίσκονται κοντά στους σπουδαστές και καλλιεργούν το διάλογο και την κριτική σκέψη. Αξιοσημείωτο είναι πως το 8 στους 10 δηλώνουν ότι οι καθηγητές ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες τους, γεγονός που πιστοποιεί την πλήρη κατάρτιση, τις βαθιές γνώσεις και το ήθος των καθηγητών της σχολής.

Σε ποσοστό που ξεπερνά το 90%  – πιο συγκεκριμένα 91,5% – οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° θεωρούν πως υπάρχει κάποιος κοντά τους, ο οποίος θα τους καταλάβει και θα τους καθοδηγήσει όταν τον χρειαστούν.

Σε επίπεδο εγκαταστάσεων, υποδομών και εργαστηρίων το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° φέρεται να έχει επενδύσει σοβαρά στους συγκεκριμένους τομείς, ικανοποιώντας πλήρως τους σπουδαστές και συγκεντρώνοντας ιδιαίτερα θετικές απόψεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα οι σπουδαστές είναι συνειδητοποιημένοι και επιλέγουν τη σχολή τους κατόπιν έρευνας και σύγκρισης με τον ανταγωνισμό. Οι σπουδές στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΔΕΛΤΑ 360°έχουν υψηλό βαθμό δυσκολίας και 7 στους 10 των ερωτηθέντων θεωρεί τις σπουδές απαιτητικές, εκτιμώντας πως το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° προσφέρει ουσιαστική κατάρτιση και γνώση. Ως προς τους ίδιους, οι σπουδαστές θεωρούν τους εαυτούς τους επιμελείς σε ποσοστό 90%, σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τη μελέτη τους στον κλάδο εξειδίκευσης τους.

Η εν λόγω έρευνα έρχεται επιβεβαιώσει την υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης, την αξία του εκπαιδευτικού προσωπικού και την αρτιότητα των εγκαταστάσεων, επιβεβαιώνοντας την φήμη του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΕΛΤΑ 360, ως τον καλύτερο εκπαιδευτικό οργανισμό της χρονιάς 2019!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη με στόχο την αποτύπωση της γνώμης των σπουδαστών και την εξαγωγή συμπερασμάτων που θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Πραγματοποιήθηκαν δια ζώσης και τηλεφωνικές συνεντεύξεις, μεταξύ τυχαίου δείγματος 630 σπουδαστών του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360°, το χρονικό διάστημα 21/3/19-4/4/19.

 

 

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!