Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Career Day Ομορφιάς: Οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις του χώρου της αισθητικής & της κομμωτικής συμμετέχουν στην ημέρα καριέρας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!

Career Day

Οι σπουδαστές του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αισθητικής και της κομμωτικής, προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση που επιθυμούν, για την πρακτική τους άσκηση και την επαγγελματική τους αποκατάσταση
Συγκεκριμένα, το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων-Σπουδαστών (Γ.Ε.Α.Σ.) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Μακεδονίας, διοργανώνει την Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 11.00, στην Αίθουσα ΔΙ.Κ.Ε.Π. (4ος όροφος) του κτιρίου ΒΙΕΝΝΗ, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη, την Ημέρα Καριέρας Ομορφιάς.
Για ακόμα μια χρονιά, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μέσω της διοργάνωσης των Career Days, επιλέγονται από μεγάλες επιχειρήσεις, προκειμένου να επανδρωθούν οι θέσεις εργασίας, από άρτια εκπαιδευμένους νέους επαγγελματίες.
 
Info: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | [email protected] | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Career Day         2

 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!