Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Xinis Education Festival 2015 – Σεμινάριο Ξένων Γλωσσών: «Η σημασία της Ρωσικής Γλώσσας στον χώρο του τουρισμού & των επιχειρήσεων» – Εισηγήτρια: Α. Προσσιάνικοβα, Καθηγήτρια Ρωσικής Γλώσσας

MC_Afisa-EDU-XENES GLWSSES_A3_-page-001

Δωρεάν σεμινάριο, αφιερωμένο στις Ξένες Γλώσσες, διοργανώνει το Mediterranean College Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’15», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη!
Την Δευτέρα 08 Ιουνίου στις 15.00, η κα Α. Προσσιάνικοβα, καθηγήτρια Ρωσικής Γλώσσας, θα παρουσιάσει τους λόγους για τους οποίους  η Ρωσική Γλώσσα είναι πλέον πολύτιμο εργαλείο στο χώρο του τουρισμού & των επιχειρήσεων.
Η Ρωσική γλώσσα, μετά τη ραγδαία αύξηση τουριστών από τη Ρωσία αλλά και των εξαγωγών προς αυτήν, αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους όσους θέλουν να συνάψουν επαγγελματικές σχέσεις με ρωσόφωνες επιχειρήσεις, τουριστικά πρακτορεία κ.α.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College, Εγνατία 2-4, στη Θεσσαλονίκη, ενώ απευθύνεται σε φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού, Επαγγελματίες σε οποιονδήποτε τομέα των επιχειρήσεων, Ελεύθερους επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για εξαγωγές σε ρωσόφωνες χώρες ή οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη Ρωσική Γλώσσα με κατεύθυνση Business.
Σε όλους τους συμμετέχοντες χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
 
Απόκτησε  τη V.I.P. Pass, μπαίνοντας στο www.xinisfestival.edu.gr και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα!
 
Mediterranean College, Θεσσαλονίκη
Egnatia 2-4
tel.: +30 2310 547708
fax: +30 2312 202620  / website: www.medcollege.edu.gr
 
 
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!