Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Career Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για… check-in στην επαγγελματική επιτυχία

Career Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για… check-in στην επαγγελματική επιτυχία
Career Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας για… check-in στην επαγγελματική επιτυχία

 

19-21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣTO MELIA HOTEL ATHENS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ & ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΜΕΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΟΜΟΡΦΙΑΣ, ΥΓΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

 

Με τη συμμετοχή κορυφαίων ξενοδοχειακών μονάδων, αθλητικών συλλόγων και αλυσίδων fitness που αναζητούν υποψήφιους συνεργάτες με υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και αναβαθμισμένα επαγγελματικά προσόντα, από τις ειδικότητες Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής, Τουριστικών, Αισθητικής, Κομμωτικής, Φυσικοθεραπείας και Προπονητικής θα πραγματοποιηθούν οι Ημέρες Καριέρας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας, από τις 19 έως και τις 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο MELIA ATHENS.   

 

Οι Ημέρες Καριέρας διοργανώνονται και φέτος, με στόχο να φέρουν σε επαφή ταλαντούχους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στην Αθήνα, με εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων των κλάδων Επισιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, για πρακτική άσκηση  -σε πολλές περιπτώσεις αμειβόμενη- και φυσικά, για επαγγελματική αποκατάσταση! 

Οι Career Days αποτελούν θεσμό του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας, δημιουργώντας πραγματικές ευκαιρίες εργασίας για τους πολλά υποσχόμενους νέους σπουδαστές και αποφοίτους του. 

 

Πλήθος σπουδαστών και αποφοίτων του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από τους Τομείς Επισιτισμού, Τουρισμού, Ομορφιάς, Υγείας και Πολιτισμού-Αθλητισμού, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν εξατομικευμένα interviews με εκπροσώπους των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και αθλητικών συλλόγων, ως υποψήφιοι για να στελεχώσουν θέσεις της ειδικότητάς τους. 

 

Start your… Career από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!  

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

    • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

 

 

 

 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!