Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

ΓΟΝΕΩΝ CAFE – “ΝΑΙ μπορώ”

Γονέων Cafe ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ
Γονέων Cafe ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ

 

 

Ακόμα  ένα Γονέων Café διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020 στις 19.00 το απόγευμα στη Σχολή Χατζήβεη (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια, Τηλ.:2102511371) 

 

Τα Γονέων Café είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Χατζήβεη, και αφορά γονείς με στόχο την ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.  

 

Πρόκειται για μια ανοικτή σειρά συναντήσεων με συμμετοχικό και χαλαρό χαρακτήρα, όπου οι γονείς έρχονται σε επαφή με ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα τομέων, αναζητώντας απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους. 

 

Το δεύτερο Γονέων Café της χρονιάς προσεγγίζει το θέμα της ευτυχίας στην οικογένεια και έχει τίτλο:

 

“ΝΑΙ μπορώ” 

με προσκεκλημένο ομιλητή τον συγγραφέα του βιβλίου “Το Δώρο”, Στέφανο Ξενάκη.

 

Τι είναι το Ναι Μπορώ

Το ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ είναι μια σύγχρονη φιλοσοφία ζωής που ενσωματώνει όλα τα βασικά τα οποία θα θέλαμε κάποιος να μας έχει δείξει κι εμάς όταν ήμασταν παιδιά.

 

Πώς λειτουργεί το Ναι Μπορώ

Επιλέγουμε συνεχώς τις καταλληλότερες ιστορίες από όλο τον κόσμο, οι οποίες διδάσκουν πολύτιμες αξίες, τις φέρνουμε στη χώρα μας, τις μεταφράζουμε και τις παράγουμε σε σύντομα video. Οι ιστορίες αυτές για την ώρα βρίσκονται στο κανάλι ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ του YouTube, στο οποίο αρκεί κάποιος να εγγραφεί.

 

Γιατί Ναι Μπορώ

Για να χαμογελάμε περισσότερο. Το χαμόγελο κι η ευτυχία είναι η φυσική κατάσταση του ανθρώπου. Τα δικαιούμαστε όλοι. Υπάρχουν όμως κάποιες αρχές για να τα πετύχουμε, οι οποίες στην πλειοψηφία τους λείπουν από τη συστημική εκπαίδευση.

 

Τη σημερινή εποχή παγκοσμίως έχουν δυστυχώς «κανονικοποιηθεί» τα νέα χαμηλότερα επίπεδα ευτυχίας. Αφενός δεν θέλουμε τα παιδιά μας να πέσουν σε αυτή την παγίδα κι αφετέρου επιθυμούμε εμείς οι ενήλικοι να επανέλθουμε στη φυσική μας ευτυχία.

 

Η είσοδος στο Γονέων Café είναι ελεύθερη και μπορείτε να προσκαλέσετε και άλλους γονείς εκτός του Σχολείου. Παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ψηφιακά εδώ έως την Πέμπτη  20 Φεβρουαρίου 2020. Για όσους γονείς δεν υπάρχει η δυνατότητα να αφήσουν σε κάποιον τα παιδιά θα υπάρχει φύλαξη.   

 

Λίγα Λόγια για τον Στέφανο Ξενάκη

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΒΑ) από το Manchester Business School.

Μετά από πολυετή σταδιοδρομία στο χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης, αποφάσισε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το δικό του πάθος, την τέχνη της ζωής.

Συγγραφέας, αφοσιωμένος στην αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα, με τα κείμενα και τις διαλέξεις του. 

 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!