Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

City Unity College – Αποκτήστε την κορυφαία πιστοποίηση CCNA EXPLORATION

Αποκτήστε την κορυφαία πιστοποίηση!

CCNA EXPLORATION-280 ΩΡΕΣ

Έναρξη 25 Φεβρουαρίου 2013

 

To City Unity College έχει πιστοποιηθεί ως Τοπική Ακαδημία Δικτύωσης της Cisco Systems,Inc. -Cisco Networking Local Academy – και οι εισηγητές μας έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί αποκλειστικά για την διδασκαλία του Cisco Networking Academy Program από τα Εκπαιδευτικά Κέντρα της Cisco.
Το CCNA Exploration διδάσκει δίκτυα βασισμένα σε τεχνολογία, καλύπτοντας πρωτόκολλα και θεωρία σε βαθύτερα επίπεδα ανακλαστικά με τις πανεπιστημιακές πρακτικές. Οι σπουδαστές μαθαίνουν βασικές έννοιες δρομολόγησης, μεταγωγής και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες, σε εργαστήρια με εξοπλισμό της CISCO Academy.
Με την ολοκλήρωση του κάθε μαθήματος οι σπουδαστές, μετά από εξετάσεις πρακτικής και θεωρίας, λαμβάνουν από την Ακαδημία Δικτύωσης Cisco πιστοποίηση παρακολούθησης.
Οι εισηγητές είναι πιστοποιημένοι από την ακαδημία της Cisco, με εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στον επαγγελματικό κλάδο.
Το CCNA Exploration οδηγεί στην πιστοποίηση Cisco: • 640-802 CCNA
Με την ολοκλήρωση των τεσσάρων μαθημάτων του CCNA Exploration είστε σε θέση για τις τελικές εξετάσεις για την απόκτηση της πιστοποίησης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Πληροφορίες για το City Unity College
Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.
Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)
Στείλτε μας e-mail στο: [email protected] ή fax στο 210 3225253
Επισκεφθείτε το site μας:
www.cityu.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!