Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

Εκπαίδευση & Σταδιοδρόμιο – Job Festival 2013 – 8 με 10 Mαρτίου, Στάδιο "Ειρήνης & Φιλίας"

Tα πάντα για την εκπαίδευση και την εργασία σε Ελλάδα & εξωτερικό!

Η Διεθνής Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ πραγματοποιείται φέτος για 15η συνεχή χρονιά. Πρόκειται για ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης στην Ελλάδα και μία από τις σημαντικότερες εκπαιδευτικές εκθέσεις στην Ευρώπη.
Ειδικά τα τελευταία χρόνια, που τα ποσοστά ανεργίας της χώρας ανέρχονται σε τόσο υψηλά επίπεδα, η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία και δυναμική, καθώς προσφέρει μία πλήρη ενημέρωση στα νέα παιδιά, που αναζητούν καλύτερες προοπτικές στην αγορά εργασίας και παράλληλα παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τα Πανεπιστημιακά προγράμματα Ελλάδας και εξωτερικού σε επίπεδο προπτυχιακών, μεταπτυχιακών σπουδών και διά βίου εκπαίδευσης, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ταυτόχρονα, αποτελεί τόπο συνάντησης πολυάριθμων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη συνεργασιών, αλλά και την επικοινωνία τους με ένα ευρύ κοινό με ενδιαφέρον για την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Πιο συγκεκριμένα, στην έκθεση συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Εκπαιδευτικά ιδρύματα, Σχολές, Φορείς, Πρεσβείες, Εκδότες, Φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για νέους, Εταιρείες/προμηθευτές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Συνολικά 150 περίπου εκθέτες από 12 χώρες.
Η έκθεση πλαισιώνεται από το Σταδιοδρόμιο – Job Festival, ένα παράλληλο γεγονός που πραγματοποιείται με τη συνεργασία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, Equal Society (Κοινωνίας Ισων Ευκαιριών). Το Σταδιοδρόμιο – Job Festival προσφέρει στους νέους μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση των θεμάτων που αφορούν στην εργασία. Έχει πλούσια θεματολογία, ομιλίες καταξιωμένων προσώπων του χώρου και παρέχει πολύτιμη ενημέρωση σε καίρια θέματα, όπως η εργασία σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι τάσεις της αγοράς, ο επαγγελματικός προσανατολισμός κ.α.
Η έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ τελεί, όπως κάθε χρόνο, υπό την αιγίδα του ΥΠΔΜΘ και των Δήμων Αθηναίων και Πειραιά και η είσοδος σε αυτή είναι δωρεάν.
Μεγάλος Χορηγός στην φετινή εκδήλωση είναι το Australia Education Career Consultants (AECC www.aecc.gr) ενώ χορηγοί επικοινωνίας οι εξής : Infospoudes, Insider, In2life, Look4studies, MAD, neolaia.gr, paideia-ergasia, pathfinder, saini, schools.gr, semifind, skywalker, studentsguide, virtualschools, zhteitai.gr.
Συμμετέχοντας σε μια συντονισμένη, μαζική προσπάθεια ενημέρωσης, σας καλούμε να μας ενισχύσετε προβάλλοντας το γεγονός με όποιο μέσον διαθέτετε, γνωστοποιώντας στο ελληνικό κοινό τη συμμετοχή σημαντικότατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στη Διεθνή Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ 2013 και συμβάλλοντας στη μετάδοση νέων, ελπιδοφόρων μηνυμάτων για τους νέους.
Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ. 210 92 14 335
[email protected]
www.ekpaidefsi.gr
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!