Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

CITY UNITY COLLEGE ATHENS – ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Η Ψυχολογία στα χρόνια της Οικονομικής Κρίσης

Σάββατο 25 Μαΐου 2012,  09:00-18:00

Μια σημαντική διοργάνωση από το Τμήμα Ψυχολογίας του City Unity College, ανοιχτή σε φοιτητές, ερευνητές και πλατύ κοινό. Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθούν επίκαιρα θέματα, που θα παρουσιάσουν οι φοιτητές του Κολεγίου, όπως ψυχική υγεία και ψυχικά νοσήματα, οικονομική κρίση και ψυχοσωματικές επιδράσεις, δομές δωρεάν παροχής ψυχολογικής στήριξης, επιλοχία κατάθλιψη, άγχος, ανεργία, εικόνα του σώματος και διατροφικές συνήθειες, οστεοπόρωση και σωματοποίηση άγχους, χρήση μουσικής, κ.α.
Διακεκριμένοι ομιλητές θα αναπτύξουν σύγχρονα θέματα και προβληματισμούς με προσιτό τρόπο, αγγίζοντας τις σύγχρονες πτυχές της επιστήμης της Ψυχολογίας, όπως ο καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Παπαδόπουλος, η κλινική ψυχολόγος του 414 Στρ. Νοσοκομείου κ. Τριανταφύλλου. Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση του ΚΕΘΕΑ με το οποίο συνεργαζόμαστε στα πλαίσια της πρακτικής άσκησης των φοιτητών μας.
Στη διάρκεια του συνεδρίου οι φοιτητές ψυχολογίας του City Unity College θα παρουσιάσουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα και τους επιστημονικούς τους προβληματισμούς, σε ένα γόνιμο διάλογο με ψυχολόγους και ερευνητές στο χώρο των κοινωνικών επιστημών. Οι καλύτερες παρουσιάσεις θα κερδίσουν σημαντικά βραβεία.
Η παρακολούθηση του συνεδρίου και των προσκεκλημένων διαλέξεων είναι ελεύθερη. Απαραίτητη η προεγγραφή στο email: PsyConf@cityu.gr
Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής
Προσκεκλημένοι ομιλητές:
Φανή Τριανταφύλλου, Κλινική Ψυχολόγος, Ψυχιατρική Κλινική 414 ΣΝΕΝ
Νίκος Παπαδόπουλος, Καθ. Ψυχολογίας Παν/μιου Κρήτης
 
Τόπος διεξαγωγής συνεδρίου:
City Unity College , Θησέως 15-17, Σύνταγμα, τηλ. 2117109150
Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!