Καλώς ήρθατε στο Schools.gr - Τηλ.: 211 413 2500

City Unity College – Τμήμα Θεολογίας

City Unity College - Τμήμα Θεολογίας

Το «City Unity College», επιθυμώντας να συμβάλει στο έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, προσφέρει σε όλους τους Ενορίτες της τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις σπουδές τους, στην ειδικότητα που ο καθένας επιθυμεί. Για τον λόγο αυτόν, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ και τη Συστατική Επιστολή των Εφημερίων των Ιερών Ναών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρέχονται οι παρακάτω Γενικές Υποτροφίες Φοίτησης.
Εάν κατά τη γνώμη των Εφημερίων υπάρχει κάποιος Ενορίτης, του οποίου οι ανάγκες δεν καλύπτονται από τον παρακάτω Πίνακα, το «City Unity College» σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, κατόπιν συστάσεως των ιερέων, θα εξετάσει, κατ’ εξαίρεση, τη δυνατότητα αύξησης του ποσού της Υποτροφίας Φοίτησης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ[1]

  • 20% στους:

α) αριστούχους φοιτητές

  • 30% στους:

α) αποφοίτους Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΤΕΙ και ΑΕΙ) β) αριστούχους αποφοίτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (βάσει του Απολυτηρίου Λυκείου) γ) κατόχους Κάρτας Νέων

  • 50% στους:

α) τριτέκνους και πολυτέκνους (βάσει του πιστοποιητικού οικογενειακής καταστάσεως) β) ανέργους (βάσει εν ενεργεία κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ) γ) απόρους (βάσει σχετικής βεβαιώσεως ιερέα της Ορθοδόξου Εκκλησίας) δ) ανήκοντες σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (π.χ. ορφανοί) Η υποτροφία φοίτησης χορηγείται κάθε χρόνο και αφορά όλα τα τμήματα σπουδών του Kολλεγίου (http://www.cityunity.gr/). Οι εγγραφές για το Πρόγραμμα της Ορθόδοξης Ποιμαντικής Θεολογίας του Κολλεγίου «City Unity College», το οποίο λειτουργεί ως Παράρτημα της Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής του Κρατικού Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, ολοκληρώνονται την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να μας τηλεφωνήσετε στο 211 71 09 150 ή να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα μας www.cityu.gr[1] Κάθε φοιτητής ο οποίος φέρει Συστατική Επιστολή από ιερέα της Ενορίας του, μπορεί να υπαχθεί σε μία κατηγορία από τις παρεχόμενες Υποτροφίες Φοίτησης.

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!