Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο Schools.gr

Σχολή Χατζήβεη – Εθελοντισμός στο Σχολείο Αγάπης

Σχολή Χατζήβεη - Εθελοντισμός στο Σχολείο ΑγάπηςΟ ανθρωπιστικός οργανισμός Άνθρωποι Αγάπης σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, και την ευγενική υποστήριξη του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού, Σχολή Χατζήβεη, διοργανώνουν για τέταρτη σχολική χρονιά Σχολείο Αγάπης για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Το Σχολείο Αγάπης είναι ένα απογευματινό φροντιστηριακό πρόγραμμα που υλοποιείται καθημερινά από 5:00μ. μ. έως 7:00 μ. μ. για μαθητές Δημοτικού και από 7:00 μ. μ. έως 8:30μ.μ. για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Στόχος του είναι προσφέρει δωρεάν φροντιστηριακή βοήθεια για τα σχολικά μαθήματα, στηρίζοντας τους μαθητές και τις οικογένειές τους.
Οι Άνθρωποι Αγάπης αναζητούν εθελοντές που ενδιαφέρονται να προσφέρουν ένα δίωρο εβδομαδιαίως προκειμένου να συμβάλλουν στη λειτουργία του Σχολείου Αγάπης. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 2102511371, κιν. 6979793693.
Σχολή Χατζήβεη - Εθελοντισμός στο Σχολείο Αγάπης
 

 

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Schools.gr για να ενημερώνεστε για τα νέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αλλά και για προσφορές και λοιπές πληροφορίες.

Copied!